Home 5 Slaapkamer 5 Slaapkamerkasten 5 Hoekkasten

Hoekkasten

De Suite maakt hoekkasten in alle mogelijke uitvoeringen. Een hoekkast die letterlijk de hoek om gaat en zo meerdere muren beslaat. Een hoekkast tegen een schuine wand is ook mogelijk. Onze eigen meubelmakerij maakt luxe en moderne hoekkasten in elke afmeting, materiaal en indeling. De Suite ontwerpt, produceert en monteert unieke hoekkasten exact naar uw wens.

hoekkast met draaideuren

Slaapkamers met hoekkast

Hoekkast oplossingen

schoenenplank en schoenenrek

Interieur op maat

De keuze voor uw kast interieur is vrijwel onbeperkt, omdat De Suite elke kast in eigen beheer ontwerpt en produceert. Maatwerk voer daarbij de boventoon. Samen met De Suite geeft u uw ideeën vorm voor een kledingkast die de beschikbare ruimte optimaal benut. Met veel ervaring en technische kennis wordt uw ideale kast ontworpen die aan alle wensen eisen voldoet.

sieraadlade in inloopkast

Kast accessoires

We maken niet alleen de kastindeling op maat, maar bieden ook vele kast-accessoires. Zoals schoenenrekken, verlichting, een rek voor sjaaltjes of stropdassen een garderobelift of passpiegel.

inloopkast met deuren in een hoek

Hoekkasten met draaideuren

Bij hoekkasten is maatwerk belangrijk. Dat geldt niet alleen voor kasten onder een schuin dak of in een lastige hoek, ook de opzet en indeling vraagt om een passend advies. De Suite is zeer ervaren in het ontwerp, de productie en montage van kasten op maat. In onze meubelmakerij produceren we hoekkasten in talloze stijlen, indelingen, afmetingen en opstellingen.

hoekkast met schuifdeuren

Hoekkast met schuifdeuren

Deze hoekkast met vijf schuifdeuren biedt een zee aan opbergruimte.! Wilt u de beschikbare ruimte optimaal gebruiken? Vraag dan eens advies aan de kastenspecialisten van De Suite. Wij kunnen voor u de hoekkast ontwerpen waarbij geen milimeter aan ruimte verloren gaat.

railsysteem hoekkast met schuifdeuren

Railsysteem hoekkast

De hoekaansluiting met schuifdeuren maken we met een speciaal hoekprofiel. Deze zorgt ervoor dat de hoek recht aansluit en wordt altijd geplaatst op de deuen die in de rail het dichtst tegen het kastinterieur aanzit.

maatwerk hoekkast in levensloopbestendige woning

Inloopkamer met hoekkast

De Suite maakt de kledingkast volledig op maat en meestal als inbouwkast van vloer tot aan plafond. Een draaideurkast met witte deuren brengt rust in een slaapkamerinterieur, omdat de deuren eerder als een wand tonen dan als een vrijstaand meubel. De kleur wit voeren we uit in vele kleurnuances, van crème wit tot kristalwit, en van mat tot hoogglans.

hoekkast met draaideuren

Wanneer is een hoekkast mogelijk?

Een ruimte is geschikt voor een hoekkast met schuifdeuren wanneer beide wanden mininaal 200 cm breed zijn. Op die manier kunnen we schuifdeuren maken die breed genoeg zijn. Al met al heeft u voor een hoekkast met schuifdeuren behoorlijk veel ruimte nodig.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.