U bent hier: 5 Ervaring 5 Luxe boxspring met bijpassende kast

Luxe boxspring met bijpassende kast

Voor Esther en haar man Bas maakte we een design bed op maat. Uitgevoerd met zijpanelen en zwevende nachtkastjes. Daarnaast hebben we de complete slaapkamer ingericht met een draaideurkast op maat.

Luxe boxspring en inbouwkast

slaapkamer met design boxspring en inbouwkast

Complete slaapkamer

Deze klant heeft een design bed en kledingkast op maat laten maken. De grote slaapkamer is modern ingericht met rustige kleuren in grijs, wit en donker hout.

japans design boxspring embrace

Boxspring Embrace

De Embrace boxspring combineert elegant design met op maat gemaakt comfort. Zwevend ontwerp en geïntegreerde nachtkastjes voegen functionaliteit en stijl toe aan uw slaapkamer.

vrouw zit in slaapkamer voor inbouwkast

Inbouwkast

Deze op maat gemaakte inbouwkast biedt zowel uniek design als praktische opbergruimte, naadloos geïntegreerd in uw ruimte, met oog voor detail en een vleugje elegantie.

“We zijn de enige die dit bed hebben, dat voelt speciaal”

In het appartement van Bas en Esther wordt je overweldigd door het fenomenale uitzicht op de polder. De grote ramen fungeren als een schilderij met een oer-Hollands plaatje met slootjes, weilanden, wilgen en een zwerm vogels in de lucht. Alles is tot in de puntjes gestileerd, zelfs gezellige viervoeter “Ginger” lijkt op kleur uitgekozen.”Maar haar hadden we al hoor,” zegt Esther. “We woonden eerst in een huis met tuin, maar Ginger heeft het helemaal naar haar zin in de polder. Bas is trouwens voor werk in het buitenland, maar je kunt mij alles vragen. Koffie?”

Je voelt je meteen welkom

Zonder een vraag te stellen vertelt Esther enthousiast over haar eerste bezoek aan De Suite. “Je komt in een soort huiskamer setting binnen en merkt gelijk het familiegevoel. Je voelt je meteen welkom. Ze kijken echt naar wie we zijn en wat wij graag zelf willen. Zodoende zijn wij de enige die dit bed hebben, het is speciaal voor ons gemaakt.”

Het eerste idee was gelijk raak

Met goed afstemmen ontwierpen we het interieur van deze grote en moderne slaapkamer. Esther: “Er wordt gekeken naar de ruimte. Ze vragen wat wij belangrijk vinden wat betreft het bed, de kasten en kleuren. Dan komen ze met een ontwerp en dat wordt speciaal voor ons gemaakt. Dat vind ik heel bijzonder, dat ze echt naar jou kijken. We konden ons eigenlijk gelijk vinden in het ontwerp.”

Design bed op maat

Ook het handgemaakte bed is speciaal voor deze slaapkamer ontworpen. Zo is het hoofdpaneel dikker dan normaal om ruimte te creëren voor de bedlampen en voorzien van zijwangen voor een knus effect. Het bed is elektrisch verstelbaar om te ontspannen en prettig te kunnen lezen.

In eerste instantie voor slaapkamerkasten

Esther: “In eerste instantie kwamen we voor de slaapkamerkasten. Ook omdat zij kasten in de showroom hebben staan. Ze kunnen laten zien dat daar schoenenlades inzitten, of bijvoorbeeld een juwelenlade. Daar denk je zelf ook niet aan. Maar dat vond ik echt ook ideaal. Ik zei, die juwelenlade, die wil ik!” Uiteraard ontbreekt deze juwelenlade niet in de kledingkast op maat.

Er bleek veel meer mogelijk

“Maar gaandeweg kwamen we er achter dat er nog meer kon, zoals die boekenkasten. En dan komen ze ook meteen met goede ideeën. Ze vragen aan je wat je leuk vindt en wat niet, wat moet er inkomen. Dat vind ik zo bijzonder aan De Suite. Ze geven je echt de kans om daar over na te denken. Al mijn wensen zijn vervuld.”

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.