U bent hier: 5 Ervaring 5 Moderne slaapkamer met design boxspring op maat
klant bij design boxspring in moderne slaapkamer

Moderne slaapkamer met design boxspring op maat

De blikvanger in deze moderne slaapkamer is de ombouw rondom het bed waar op speelse wijze de bedlampen in hangen. We maakten niet alleen het ontwerp van deze design boxspring in kingsize afmeting, maar zorgden voor de inrichting van de complete slaapkamer van het vloerkleed tot de matrassen op maat aan toe.

Complete slaapkamer

moderne slaapkamer met design boxspring op maat

Boxspring de luxe

We maken niet alleen de matrassen op maat maar ook de boxspring onder de matrassen. De vering van deze boxspring ‘de luxe’ omkaderen we met een ombouw – in dit geval van stof – zodat de vering niet tot de buitenrand loopt. 

bedombouw op maat rondom bed

Hoofdpaneel op maat

Het bijzondere hoofdpaneel maak van deze boxspring een uniek design bed. De brede omkadering rijkt haast tot aan het plafond en dient als constructie voor de hangende bedlampen. Deze hangen precies in het midden boven de nachtkastjes.

design nachtkastje bij bed op maat

Slaapkamer ontwerpen

Heeft u ook een leuk idee voor uw slaapkamer? Of bent u juist op zoek naar inspiratie voor uw slaapkamer? Kom dan eens langs in onze showroom en het atelier. Wij ‘brainstormen’ graag met u mee naar een leuk creatief idee voor de slaapkamer van uw dromen.

Design hotel als inspiratie

Wat begon met een weekendje Antwerpen in een luxe design hotel, resulteerde uiteindelijk in een nieuwe “hotel slaapkamer”. De stijlvol ingerichte slaapkamer aldaar diende als inspiratie voor deze luxe boxspring. Aan de hand van een paar foto’s van de klant maakten we een ontwerp en na de finetuning kon de productie beginnen. Het resultaat is een prachtig handgemaakt design bed en de uitstraling van een luxe hotel slaapkamer.

Samen met het ontwerp van De Suite is deze luxe kingsize boxspring tot stand gekomen, dat perfect past in de modern ingerichte woning van Irene. “Ik ben enorm te spreken over het resultaat en we slapen nog heerlijk ook! Als je goed kijkt zie je een hoop originele details. Zo is dit moderne bed voorzien van ingebouwde schakelaars en lampen die in de ombouw gemonteerd zijn. De fraaie verlichting van het merk Foscarini hebben we op aanraden van Bart besteld. Ze zijn van echt beton! De Suite heeft de lampen vervolgens keurig in de ombouw rondom het bed verwerkt.”

“Ik vind dat het kleed onder het bed ook veel toevoegt. Het is een echt wollen kleed met als inspiratie ‘een bed’ van kiezelstenen. De kleuren die in dit kleed zitten hebben we gebruikt als inspiratie voor het op maat gemaakte bed. Mijn binnenhuisarchitecte heeft me daarbij geholpen. Toen we de woning betrokken heeft ze me van A tot Z geholpen bij de inrichting. Voor haar was het dan ook leuk om twee jaar later ook nog passend advies te geven voor onze nieuwe slaapkamer. Al met al zijn er heel wat mensen betrokken geweest bij dit prachtige eindresultaat. Ik weet zeker dat we er nog lang plezier van zullen hebben.”

 

Hoog laag bed specialist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

expert in seniorenbedden en hoog laag bedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.