U bent hier: 5 Bedden 5 Hotelbed

Hotelbed

Heeft u goede herinneringen aan die ene nacht in dat heerlijke hotelbed? Of was u onder indruk van de inrichting van de hotel slaapkamer? Bij De Suite worden uw dromen werkelijkheid en maken we hotel bedden op maat precies zoals u wenst. Bijvoorbeeld een hotel boxspring met rijk gestoffeerd hoofdpaneel of een bedombouw met een breed hoofdpaneel, ingebouwde nachtkastjes en bedlampen. Daarnaast maken we ook het matras op maat – precies op uw lijf afgestemd – en zorgen we voor het heerlijkste hotellinnen.

hotel chique slaapkamer met inloopkast

Hotel bedden

Hetzelfde bed als in het hotel bij u thuis

Stel u heeft een fantastische nacht gehad in een luxe hotel en veel beter dan u thuis gewend bent. U staat op zonder rugpijn en bent uitgeslapen na een verkwikkende nachtrust. U bent onder de indruk van die fijne hotel slaapkamer en wilt daar meer van weten. Vervolgens staat u op, haalt alle lakens van het bed en gaat op zoek naar een etiket, label of iets anders waar een merknaam op te vinden is. Wij horen vaak van klanten die de fabrikant van het bed proberen te achterhalen, maar dat blijkt meestal best lastig te zijn. Daarnaast worden hotel bedden vaak speciaal voor ene hotel gemaakt en zijn de bedden niet zomaar te koop.

Aan de hand van uw ervaring in het hotel en uw persoonlijke kenmerken maken wij bedden die nog beter liggen dan in het hotel. Dat doen we door een bed persoonlijk voor u te maken, waarbij we met van alles rekening houden zoals postuur, slaaphouding en eventuele klachten. Maar zeker ook het feit dat slapen in een hotel vaak een momentopname is. Natuurlijk is die ervaring belangrijk – en we houden daar ook rekening mee – maar wij zorgen ervoor dat u elke nacht en voor jaren achterheen dezelfde ervaring heeft als in het hotel bed.

Complete slaapkamers

Bij De Suite vindt u niet alleen de mooiste hotel bedden, maar maken we complete slaapkamers op maat. Compleet met inbouwkasten, dressoirs en kaptafels. Het ontwerp van elke slaapkamer bereiden we zorgvuldig voor zodat uw eigen “hotel slaapkamer” precies in de stijl wordt gemaakt die u voor ogen heeft.

In bed kruipen onder bedlinnen van hoge kwaliteit draagt zeker bij aan het luxe hotel gevoel. Bij De Suite vindt u het heerlijkste beddengoed van satijn- of perkal geweven katoen in allerlei motieven en patronen, maar ook kraakwitte dekbedovertrekken voor de echt hotel uitstraling. Alle overtrekken zijn van Nederlandse of Zwitserse makelij en zijn in elke denkbare afmeting verkrijgbaar.

In een hotel wordt vaak goed nagedacht over de verlichting in de slaapkamer met bedlampen die zowel sfeer- als leeslicht geven, verlichting achter en zelfs verlichting onder het bed. Dat is ook bij De Suite mogelijk en u kunt kiezen uit vele stijlvolle bedlampen.

hotel chique slaapkamer met hoog bed en inloopkast
groen gouden hotel chique hotel slaapkamer

Het beste hotelbed voor thuis

Wilt u net zo lekker slapen als in die luxe hotel kamer? Omring uzelf dan met dezelfde weelde en laat uw bed maken door De Suite. Ons team van ontwerpers en meubelmakers werkt dagelijks met toewijding aan het ontwerp en de vervaardiging van mooiste bedden en boxsprings. Wat maakt de eigen productie van bedden zo bijzonder?

 

  • Elk bed heeft een uniek ontwerp
  • Oneindig veel keuze in materialen en kleuren
  • Topkwaliteit en tot in de puntjes afgewerkt
  • De beste matrassen op uw lichaam afgestemd
  • Zwevende nachtkastjes en ingebouwde bedlampen
  • U praat van de beddenmakers zelf

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Persoonlijk advies bij De Suite

Kom langs in de showroom om onze hotelbedden met eigen ogen te bewonderen. In Moordrecht vindt u onze uitgebreide showroom, maar kunt u ook een kijkje nemen in de werkplaats en het beddenatelier. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle technische en praktische zaken voor de perfecte uitvoering van een bed. Samen kijken we naar de beste oplossing voor u. Zien we u binnenkort? 

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.