Seniorenbed 100x200

De perfecte nachtrust die past bij uw leeftijd: dat is de kracht van De Suite. Een bed dat rekening houdt met uw lichamelijke klachten. Maak kennis met De Suite en ontdek ons seniorenbed 100×200.

Een goede nachtrust is essentieel voor uw lichaam en geest. Zeker als u op leeftijd bent, is het belangrijk dat u ’s nachts goed kunt rusten. Bij De Suite kijken wij samen naar de beste oplossing voor uw lichaam, zoals met dit 1-persoons seniorenbed van 100×200 cm. Zo ontvangt u altijd de juiste ondersteuning en sluit uw bed perfect aan bij uw lichaam en wensen.

Als u ouder wordt, kan het prettig zijn om uw bed aan te passen aan uw behoeften. Zo wordt het misschien lastig om op te staan en maken uw rugklachten het moeilijk om het bed op te maken. Met de elektrisch verstelbare functie van De Suite kunt u uw bed geheel naar wens instellen via het hoofd- en voeteneind.

hoog laag seniorenbed van 100x200
seniorenbed 100x200 model ferrara

Seniorenbedden

De Suite is gespecialiseerd in het maken van 1-persoons seniorenbedden en weet wat er speelt bij het ouder worden. Wij houden overzicht in alle details die voor ú van belang zijn en maken onverslijtbare bedden. Ontdek alle mogelijkheden.

Persoonlijk slaapadvies

Ieder lichaam is anders. Daarom geloven we bij De Suite dat iedereen baat heeft bij een ander bed. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk slaapadvies voor u op te stellen. We kijken ook naar uw stijl en huidige inrichting. Zo zorgen we voor het 1-persoons seniorenbed van uw dromen.

hoog laag bed advies met oudere vrouw op bed
fps technologie in matras van De Suite

Voorkom slaaproblemen

Onrustige benen? Last van uw rug of schouders? Moeite met omdraaien? Het is een greep uit slaapproblemen die op latere leeftijd kunnen ontstaan. Met een seniorenbed van De Suite kijken we samen hoe we uw problemen kunnen verhelpen.

Zo kunt u kiezen voor een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind of bouwen we een Frequency Physio Support (FPS) geluidssysteem in in uw matras. Dit FPS-systeem reduceert lichamelijke klachten in de vorm van subtiele geluidsgolven. Welke lichaamsklachten u ook heeft, bij De Suite geloven we dat er voor iedereen een passende oplossing bestaat.

deelbaar hoog laag bed
senior leestin bed

Deelbaar seniorenbed van 100x200

Een seniorenbed met de afmeting 100×200 is de perfecte oplossing voor zowel alleenstaanden als koppels. Bent u op zoek naar een seniorenbed voor u en uw partner? Twee losse seniorenbedden van 100×200 maken het mogelijk om beide matrassen op maat te maken. Zo past het matras uitstekend bij ieders lichaam en kiest u beiden voor een goede nachtrust.

Daarnaast zijn de twee losse eenpersoonsbedden eenvoudig uit elkaar te schuiven, waardoor het schoonmaken of opmaken weinig moeite kost.

oudere dame gebruik elektrisch seniorenbed

Elektrisch verstelbaar

Een elektrisch seniorenbed biedt extra comfort door de verstelmogelijkheden voor zowel het hoofd- als voeteneind. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf de juiste houding vinden en bijvoorbeeld extra steun aan de onderrug geven. Maar ook bij vermoeide benen is een elektrisch bed heel comfortabel.

sandra adviseur twijfelaar bedden

Specialist in seniorenbedden

Onze adviseur Sandra, met haar rijke ervaring, is dé specialist in het vinden van het ideale seniorenbed. Ze luistert aandachtig, toont veel begrip, en schakelt moeiteloos, zelfs als kinderen meekomen, wat klanten zeer waarderen.