1 persoons seniorenbed 100x200 ferrara

Seniorenbed 100×200

De perfecte nachtrust die past bij uw leeftijd: dat is de kracht van De Suite. Een bed dat rekening houdt met uw lichamelijke klachten. Ieder lichaam is anders en verdient een unieke ondersteuning tijdens het slapen. Daarom kijken wij naar wie u bent.

Maak kennis met De Suite en ontdek ons seniorenbed 100×200.

twijfelaar boxspring 120x200 hoog laag icoon
Hoog laag
elektrisch verstelbaar bed icoon
Verstelbaar
icoon seniorenbed compleet
Compleet

Seniorenbed 100×200 voor uw lichaam

Een goede nachtrust is essentieel voor uw lichaam en geest. Zeker als u op leeftijd bent, is het belangrijk dat u ’s nachts goed kunt rusten. Bij De Suite kijken wij samen naar de beste oplossing voor uw lichaam. Ieder matras maken we op maat. Zo ontvangt u altijd de juiste ondersteuning en sluit uw bed perfect aan bij uw lichaam en wensen.

Ontspan tijdens uw nachtrust

Een bed waar u volledig kunt ontspannen: daar geloven wij in bij De Suite. We toveren uw slaapkamer om tot oase van rust en hoog comfort. Een plek waar u uw zorgen los kunt laten en ’s nachts pijnloos kunt genieten van een ultieme nachtrust. We verhogen de slaapkwaliteit en voorkomen slaapproblemen op latere leeftijd.
twijfelaar bed elektrisch makkelijk opmaken

Een deelbaar seniorenbed 100×200

Een seniorenbed met de afmeting 100×200 is de perfecte oplossing voor zowel alleenstaanden als koppels. Bent u op zoek naar een seniorenbed voor u en uw partner? Twee losse seniorenbedden van 100×200 maken het mogelijk om beide matrassen op maat te maken. Zo past het matras uitstekend bij ieders lichaam en kiest u beiden voor een goede nachtrust.

Daarnaast zijn de twee losse eenpersoonsbedden eenvoudig uit elkaar te schuiven, waardoor het schoonmaken of opmaken weinig moeite kost.

seniorenbed in hoog laag verstelling

Kies voor een hoog-laagbed

Voor veel ouderen wordt het in- en uitstappen een lastige opgave. Het kost veel energie om op te rijzen. Met een hoog-laagbed plaatst u het bed altijd in de ideale instaphoogte. Zo voorkomt u dat u in het matras wegzakt en kunt u uw voeten zonder moeite plat op de grond plaatsen.

Een hoog-laagbed lijkt op het eerste oog precies op een normaal bed. Het bed heeft een stijlvolle vormgeving en geeft prachtige klasse aan uw slaapkamer.

FPS matras om beter te ontspannen

Voorkom slaapproblemen

Onrustige benen? Last van uw rug of schouders? Moeite met omdraaien? Het is een greep uit slaapproblemen die op latere leeftijd kunnen ontstaan. Met een seniorenbed van De Suite kijken we samen hoe we uw problemen kunnen verhelpen.

Zo kunt u kiezen voor een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind of bouwen we een Frequency Physio Support (FPS) geluidssysteem in in uw matras. Dit FPS-systeem reduceert lichamelijke klachten in de vorm van subtiele geluidsgolven. Welke lichaamsklachten u ook heeft, bij De Suite geloven we dat er voor iedereen een passende oplossing bestaat.

de suite seniorbed en hoog laag bed op maat

Ervaar het zelf in onze showroom

Een seniorenbed 100×200 vindt u bij De Suite. Kom langs in onze showroom en ga in gesprek met onze specialisten. Samen stellen we een persoonlijk slaapadvies voor u op en zorgen we dat u voorbereid de toekomst in gaat.

Elektrisch seniorenbed 100×200 bij De Suite

Als u ouder wordt, kan het prettig zijn om uw bed aan te passen aan uw behoeften. Zo wordt het misschien lastig om op te staan en maken uw rugklachten het moeilijk om het bed op te maken. Met de elektrisch verstelbare functie van De Suite kunt u uw bed geheel naar wens instellen via het hoofd- en voeteneind.

Persoonlijk slaapadvies

Ieder lichaam is anders. Daarom geloven we bij De Suite dat iedereen baat heeft bij een ander bed. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk slaapadvies voor u op te stellen. We kijken ook naar uw stijl en huidige inrichting. Zo zorgen we dat er uiteindelijk een complete slaapkamer ontstaat met een unieke uitstraling.

Levering en montage

Onze bedden worden door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd door heel Nederland en België.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.