U bent hier: 5 Bedden 5 Seniorenbed 5 Seniorenbed Finotôre
seniorenbed finotore

Seniorenbed Finotôre

De Finotôre is een stijlvol seniorenbed met gecapitonneerd hoofdpaneel en een echte blikvanger voor in de slaapkamer. We begrijpen dat ouder worden gepaard gaat met specifieke wensen en daarom is dit bed speciaal ontworpen voor senioren.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit seniorenbed

Een in hoogte verstelbaar seniorenbed vraagt om meer maatwerk dan een normale boxspring. Daarom werken we met een veelzijdig en uitgebreid programma om de hoog laag boxspring perfect af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld met allerlei deelbare en verstelbare opties, handige hulpmiddelen voor het omdraaien en opstaan en met een matras op maat. Zo kunnen we rekening houden met fysieke ongemakken als rug- of spierklachten.

U kunt ook gebruik maken van de sta-op functie, waarmee opstaan uit bed nog makkelijker wordt. Met een druk op de knop komt u zonder moeite en op veilige wijze in staande positie. Daarnaast kunt u met de draaibuddy – die ook achteraf te plaatsen is – makkelijker omdraaien in uw hoog-laag bed.

De juiste hoogte is belangrijk bij het in- en uit bed stappen. Zeker als dat meer moeite gaat kosten door het ouder worden. Daarom maken we niet zozeer hele hoge bedden, maar bedden met de hoogte die bij ú past. Voor de meesten is een hoogte van 55 tot 65 cm plezierig om stabiel te kunnen zitten.

Kenmerken

boxspring met senioren hoogte

Slapen in eigen stijl

Dit tweepersoons seniorenbed combineert elegantie en comfort, ideaal voor luxe of hotel chique slaapkamers. Het hoofdpaneel is extra hoog en door de manier van stofferen hebben de ruiten een prachtig bolvormig profiel.

oudere vrouw die tussen deelbaar bed staat

Deelbaar en verrijdbaar

Een deelbaar en verrijdbaar bed biedt ultieme flexibiliteit en comfort. Dit innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om het bed eenvoudig te splitsen in twee afzonderlijke bedden.  

Hoog laag verstelbaar

Onze hoog laag bedden bieden niet alleen comfort, maar ook een gevoel van zelfstandigheid en veiligheid, ideaal voor senioren.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

Stoffen en leerdoeken inspiratie

Categorie
Vocht- en vuilwerend
Wol en naturellen
Leer en suède
Velvet en velours
Trust Brown 15
Superior Hunter 156
Suit Cacao 83
Stone Grey 60
Perth Shell 196
Perfect Thyme 206
Icon CA1565-082
Woolly JA1025-050
Woolen 1-1328-089
Oslo 9-2326-071
Facet Rust 29
Facet Dolphin 180
Epoque Velvet CA1550 081
Dominica 9-2277-091
Crusy Wool 1-1306-021
Club 1-1389-031
Attractive CH2473-060
River Brown 15
Reno Espresso 123
Relax Camel 09
Parq Graphite 66
Gaucho Vol2-070
Challenger Mustard 06
Bull Niagara 158
Bull Ecualyptus 193
Boxer Liver 10
Boston Brandy 127
Aston Naturel 01
Unique Carmine 36
Tempo Liver 10
Punto Velvet CA1293-032
Pallazo Velvet CA1175-067
New York 034
My Love CH2902-051
Kane Liver 10
City Velvet CA7832-033
Champ Sand 03
Champ Hunter 156
Challenger Thyme 206
Allure velvet CA1357-053
Allure Velvet CA1357-034
Adore Cognac 28

Accessories

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed is de kers op de taart voor uw slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Zwitsers katoen satijn, jacquard of zijde, biedt het ultiem comfort en stijl. De zachte stoffen en verfijnde afwerking zorgen voor een weelderige slaapervaring, terwijl het elegante ontwerp een vleugje luxe toevoegt aan uw bed.

boxspring finotore met dekbedovertrek van christian fischbacher

Slaapkamer gordijnen

Slaapkamergordijnen zijn meer dan alleen raambekleding; ze creëren de sfeer in uw persoonlijke toevluchtsoord. Met keuze uit diverse stoffen en stijlen, kunt u de perfecte combinatie van privacy en esthetiek vinden. Verduisteringsgordijnen helpen u bij een goede nachtrust, terwijl lichte en luchtige gordijnen de kamer opfleuren.

slaapkamergordijnen passend bij seniorenbed

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Complete slaapkamers met seniorenbed Finotôre

hotel chique slaapkamer met senioren hoog laag bed en hoekkast

Hotel chique slaapkamer met hoog laag bed Finotôre

Betreed een wereld van luxe in onze hotel chique slaapkamer, verrijkt met het prachtige hoofdpaneel Finotôre. Ons hoog laag bed biedt u naast zorggemak ook koninklijke elegantie. Een slaapkamer waar comfort en luxueus design naadloos samenvloeien in een vorstelijke slaapomgeving.

luxe slaapkamer met senioren boxspring en tv-kast

Luxe slaapkamer met boxspring en TV-kast

De boxspring biedt ultiem comfort en ondersteuning voor een goede nachtrust. Onze tv-kast biedt het gemak van entertainment in uw slaapkamer. Geniet van het beste van twee werelden in uw eigen stijlvolle en functionele slaapkamer, waar ontspanning en comfort samenkomen.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.