U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Luxe slaapkamer met houten hoog laag boxspring
luxe slaapkamer met houten hoog laag boxspring

Luxe slaapkamer met houten hoog laag boxspring

In het hart van deze luxe slaapkamer staat het pronkstuk: een houten hoog laag bed, speciaal door onze eigen meubelmakers gemaakt. De natuurlijke houttinten brengen een gevoel van warmte en de innovatieve hoog laag functie zorgt voor ongeëvenaard comfort en gemak.

Complete slaapkamer

klassieke slaapkamer met seniorenbed

Hoog laag bed

Een hoog laag bed verbetert de zorgverlening aanzienlijk: het vergemakkelijkt het in- en uitstappen en ondersteunt de zelfstandigheid. Ook ideaal bij het opmaken van het bed zonder te bukken.

luxe slaapkamer met houten bed en schuifdeurkast

Schuifwandkast

Deze schuifdeurkast geeft praktische opbergruimte en een stijlvolle, samenhangende uitstraling aan deze luxe slaapkamer. De ombouw van de kast is gemaakt van hetzelfde hout als het hoog laag bed.

slaapkamer met houten bed en ladekast

Slaapkamer meubelen

Naast het bed en de schuifwandkast, bieden we ook bijpassende meubelen zoals een ladekast en nachtkastje, functioneel en compleet in stijl.

deelbare boxspring voor senioren

Houten hoog laag boxspring

Een stijlvol hoog laag bed met alle voordelen van een deelbare boxspring. Niet alleen fijn voor de verzorging, maar ook ideaal bij het opmaken en schoonmaken.

houten hoog laag boxspring
nachtkastje met ingebouwd apneu apparaat
apneu CPAP apparaat in nachtkastje

Apneu apparaat in nachtkastje

Het nachtkastje biedt een ingenieuze oplossing voor het opbergen van apneu-apparaten. In een speciaal ontworpen lade, uitgerust met een geïntegreerd stopcontact, kan het apparaat discreet worden opgeborgen.

masker apneu apparaat

Kabeldoorvoer

Door deze doorvoer kan de slang van het apparaat onopvallend door het kastje lopen, waardoor deze niet buitenom hoeft en de slaapkamer netjes en geordend blijft.

detail inbouwkast

Inbouwkast met schuifdeuren

Tegenover het bed vindt u de ruime schuifdeurkast. Deze kast, met zijn naadloze schuifdeuren en gestroomlijnd ontwerp, biedt een overvloed aan opbergruimte zonder in te boeten aan stijl. De deuren glijden soepel open om een georganiseerde binnenruimte te onthullen, waar de kleding en accessoires overzichtelijk en binnen handbereik zijn.

inbouwkast met schuifdeuren en een draaideur
draaideurkast en ladekast in één

Ladekast

Een bijzondere combinatie: deze ladekast, vervaardigd met dezelfde hoogwaardige materialen als het bed, is geïntegreerd met een tweedeurs draaideurkast.

ladekast met laden open

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.