U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Complete slaapkamer met boxspring en TV-lift
complete slaapkamer met boxspring met tv-lift

Complete slaapkamer met boxspring en TV-lift

In onze complete slaapkamer combineren we een stijlvolle boxspring met een geïntegreerde tv-lift, wat zorgt voor zowel gemak als esthetiek. De persoonlijke aandacht in ons ontwerp garandeert een slaapkamer die past bij uw stijl, compleet met op maat gemaakte kasten en functionele accessoires.

Complete slaapkamer

complete slaapkamer met bed en inbouwkasten

Bed en kasten in stijl

Elk bed en elke kast die we maken, is ontworpen om de vormgeving van uw complete slaapkamer te versterken. We letten daarbij altijd op zowel design als functionaliteit.”

slaapkamerkast van hout

Slaapkamerkast

Deze grote moderne slaapkamerkast hebben we gemaakt van Amerikaans notenhout. De klant wilde dit prachtige hout met zijn kenmerkende tekeningen graag voor de hele kast gebruiken, zowel deuren als de ombouw.

luxe slaapkamer met inbouwkasten

Doorloopkast

De grote slaapkamer bevindt zicht gelijkvloers en is vanuit de centrale hal via deze doorloopkast te bereiken. Aan weerszijden hebben we de kasten volledig ingebouwd met daarachter een zee aan opbergruimte.

luxe boxspring met TV-lift

Bed met TV-lift

Ontspan in stijl met een bed voorzien van een geïntegreerde tv lift, geplaatst aan het voeteneind van uw bed. Met één simpele druk op de knop verschijnt de tv moeiteloos zodat u kunt genieten van uw favoriete series en films in bed. De TV verdwijnt ook weer even discreet als de hij gekomen is.

detail hoofdpaneel

Lift in hocker

Onze meubelmakers maken hockers op maat naar wens van onze klanten. Zo is er ook de mogelijkheid om er een tv-lift in te bouwen. De tv is hierdoor slim weggewerkt, zodat deze geen strorend element vormt in de slaapkamer inrichting.

TV uit hocker
hoekkast op maat

Slaapkamerkast op maat

Onze op maat gemaakte slaapkamerkasten, aangepast aan uw garderobe, optimaliseren elke centimeter ruimte. Met handige accessoires zoals garderobelifts en schoenenrekken, wordt uw kast een naadloze uitbreiding van uw persoonlijke stijl, waarbij alles gemakkelijk te bereiken en te organiseren is.

detail inbouwkast
kastinterieur slaapkamerkast
verlengde greep kledinglift
uittrekbaar broekenrek
detail slaapkamerkast

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.