U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Complete moderne slaapkamer met bed en maatwerk kasten
complete moderne slaapkamer met bed en inbouwkasten

Complete moderne slaapkamer met bed en maatwerk kasten

Deze moderne en complete slaapkamer is het resultaat van een creatief proces dat we samen de klant aangingen om deze grote slaapkamer sfeervol in te richten. Door middel van voorbeelden en gesprekken ontdekten we hun voorkeuren met als resultaat een luxe slaapkamer met design bed Manifesto, een grote inbouwkast en een multifunctionele room divider met TV-lift.

Complete slaapkamer

plattegrond complete slaapkamer

Slaapkamer ontwerpen

Met behulp van tekeningen en kleurprestaties maken we het ontwerp zo visueel mogelijk. We combineren alle ideeën tot een slaapkamer-ontwerp waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde CAD-tekeningen om het toekomstige resultaat te visualiseren.

moderne slaapkamer met room divider

Complete slaapkamer

Ontdek bij De Suite een allesomvattende aanpak voor uw slaapkamer. Van bedden tot op maat gemaakte kasten en accessoires, gecombineerd met deskundig advies voor een creatief en persoonlijk ontwerp.

moderne slaapkamer met tv-kast

Kasten op maat

Met creatieve oplossingen voor slaapkamerkasten is vaak veel meer mogelijk met de beschikbare ruimte. Ook als u voor een verhuizing staat of een verbouwing plant. Zijn wij dé specialist in het inrichten van uw complete slaapkamer.

deign bed manifesto detail

Design bed Manifesto

Bij De Suite ontwerpen we design bedden die naadloos passen in de moderne slaapkamer. Ons team, met 40 jaar ervaring, zorgt voor het perfecte matras en een stijlvolle bedombouw. "Genieten doe je bij ons niet alleen met je ogen dicht, maar ook met je ogen open."

modern design bed manifesto
kastruimte complete slaapkamer

Kledingkast op maat

Deze moderne slaapkamer is een goed voorbeeld van wat we voor u kunnen maken. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het creëren van complete slaapkamers die perfect aansluiten op uw wensen. Deze kledingkast mochten we ontwerpen waarbij we op verzoek van de klant een uitsparing hebben gecreëerd om persoonlijke stukken in stijl te presenteren.

inbouw kledingkast met draaideuren
kledingkast met deuren open
open vak kledingkast
spiegel naast kledingkast
tv-kast in moderne slaapkamer

TV-kast

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

detail tv-kast
complete slaapkamer met kasten op maat

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.