U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Complete slaapkamer met hoog laag bed
complete slaapkamer met hoog laag bed

Complete slaapkamer met hoog laag bed

In deze complete slaapkamer staat het hoog laag bed centraal, ontwikkeld met het oog op dagelijks gemak. De in hoogte verstelbare functie van het bed vergemakkelijkt het opmaken en schoonhouden. Verder verrijkt een elegant tv meubel de ruimte. Tegelijkertijd optimaliseert een slim ontworpen hoekkast de opslagmogelijkheden, zodat elke centimeter van de kamer effectief wordt benut.

Complete slaapkamer

complete slaapkamer indeling met hoog laag bed

Slaapkamer ontwerp

Wij maken slaapkamers die dagelijks plezier en functionaliteit bieden, met een doordacht ontwerp dat niets aan het toeval overlaat. Elk aspect, van de indeling tot aan de keuze van kleuren en materialen, wordt op maat gemaakt voor uw unieke wensen.

hoog laag bed en hoekkast

Duo Pezze in hoogte verstelbaar

He Duo Pezze hoog laag bed van De Suite is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn aanpasbare hoogte vergemakkelijkt het bed het in- en uitstappen en vermindert het de belasting op de rug tijdens het opmaken.

slaapkamer met hoekkast

Hoekkast op maat

De hoekkast in deze luxe slaapkamer benut elke hoek optimaal voor de garderobe. We maken elke kast op maat, zodat deze naadloos aansluit bij uw slaapkamerinterieur, met ruimte voor al uw kleding, schoenen en accessoires.

sfeerfoto met hoofdpaneel duo pezze

Hoog laag bed

Een hoog laag bed van De Suite biedt ultiem comfort en functionaliteit. Dankzij de verstelbare hoogte kan het bed eenvoudig worden aangepast, wat het opstaan en in bed gaan liggen veel gemakkelijker maakt. Daarnaast kan het aanpassen van de bedpositie helpen bij het verminderen van druk op de onderrug en andere delen van het lichaam. Het verhogen van het hoofdeinde kan bijvoorbeeld de druk op de onderrug verminderen.

hoofdpaneel duo pezze
detail hoekkast

Hoekkast met TV

De slaapkamer hebben we compleet gemaakt met deze unieke hoekkast die naadloos overgaat in een TV-kast, waarin de TV met een lift verborgen kan worden. Deze kast combineert slimme opbergruimte met een stijlvolle manier om uw TV te verbergen, perfect voor een geordende en moderne slaapkamer.

hoekkast met draaideuren

Klantervaring

“Onze ervaring met De Suite en hun complete slaapkamerinrichting was absoluut fantastisch. Vanaf het moment dat we de showroom binnenliepen, werden we ondergedompeld in luxe en deskundig advies. Het ontwerpen van onze eigen slaapkamer was een geweldige ervaring en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. We genieten nu elke dag van onze prachtige en functionele slaapkamer.” 

klantervaring met seniorenbed

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.