U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Hotel chique slaapkamer met inloopkast
hotel chique slaapkamer met inloopkast

Hotel chique slaapkamer met inloopkast

Bij de verbouwing van de bovenetage van een klant, kregen we de kans om een grote slaapkamer te ontwerpen die de luxe en sfeer van een hotel chique interieur uitstraalt. De slaapkamer, die naadloos overloopt in een stijlvolle badkamer, weerspiegelt de elegantie die de klant door het hele huis wilde.

Een creatieve vondst was de inloopkast, ontworpen als een ‘kamer in een kamer’, omhuld in zwart eiken. Het was een genoegen om de klant te begeleiden in deze creatieve indeling, waarvan ook gecombineerde tv-kast en kaptafel  perfect past bij de hotel chique stijl van de slaapkamer.

hotel chique slaapkamer compleet

Complete slaapkamer

hotel chique slaapkamer met extra groot bed en kaptafel

Slaapkamer met goudkleurig bed

Het goudkleurige bed versterkt de sfeer van de hotel chique slaapkamer. Ook de hoge glansgraad van de gekozen bekleding past perfect bij deze luxe stijl en maakt van de luxe boxspring een echte eye-catcher.

hotel chique slaapkamer met TV meubel

Kast met TV-lift

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

hotel chique slaapkamer met kaptafel

Kaptafel met spiegel

De kaptafel met laden vormt samen met de TV-kast één geheel en is voorzien van 4 laden. De steengrijze kleur is dezelfde kleur als toegepast voor het interieur van de inloopkast.

detail hoofdpaneel bed

Hoge boxspring

Deze hoge kingsize boxpring trekt meteen de aandacht in deze hotel chique slaapkamer. Het hoofdbord is in rechthoekige vakken opgebouwd, die elk rijkelijk gevuld zijn en bijdragen aan het imposante voorkomen van deze luxe boxspring. 

hotel chique slaapkamer met goud bed
kingsize boxspring in hotel chique slaapkamer
interieur op maat van luxe inloopkast

Luxe inloopkast

De inloopkast biedt een zee van opbergruimte, waar dagelijks met plezier de perfecte outfit wordt gekozen. In ons ontwerp creëren we een ruimte die praktisch is, maar ook een statement maakt in uw huis.

luxe inloopkast in slaapkamer
sfeerbeeld kaptafel bij bed

Kaptafel en TV-kast in één

In deze luxe slaapkamer hebben we dit bijzondere meubelgemaakt. Aan de ene kant, tegenover het bed, hebben we een TV-kast gemaakt waarin de TV stijlvol is weggewerkt. Daarachter loopt het meubel door in een kaptafel en is een afzonderlijk hoekje ontstaan voor het opmaken.

luxe kaptafel voor slaapkamer

Kaptafel met laden

Wij maken kaptafels op maat, met of zonder laden en altijd passend bij de stijl van de slaapkamer. We kunnen ook zorgen voor een bijpassende op maat gemaakt spiegel.

TV meubel met kaptafel in slaapkamer

Kast met TV

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.