U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Hotel chique slaapkamer met luxe bed en inloopkast
hotelchique slaapkamer met luxe bed en inloopkast

Hotel chique slaapkamer met luxe bed en inloopkast

Stap binnen in een hotel chique slaapkamer. Onze expertise in het ontwerpen van complete slaapkamers gaat verder dan standaardoplossingen. We bedenken creatieve oplossingen en ontwerpen op maat, waarbij we de beschikbare ruimte optimaliseren. Of u nu verhuist of verbouwt, wij zijn dé specialist in het inrichten van complete slaapkamers. 

Complete slaapkamer

slaapkamer met open inloopruimte

Inloopkast

Deze op maat gemaakt inloopkast biedt een ruime, georganiseerde opslag voor kleding en accessoires, naadloos aansluitend bij het unieke design van de hotel chique slaapkamer.”

zwarte hoekkast met draaideuren

Hoekkast op maat

Deze grote hoekkast geeft deze inloopkamer een zee aan opbergruimte. Het bijzondere is dat deze hoekkast ook nog eens is uitgevoerd met schuine deuren. De gehele kast is gemaakt in zwart eiken.

design bed met kast op maat

Design bed Embrace

De zijwangen aan het hoofdpaneel creëren een warme en uitnodigende sfeer, waardoor het bed als een omhelzing aanvoelt. Het ontwerp vormt een harmonieuze aanvulling op elke slaapkamer, waar luxe en stijl samenkomen.

hoofdpaneel embrace in groen velvet met bedlamp

Design bed

Dit hotel chique bed met strakke lijnen, hoogwaardige materialen en doordachte vormgeving maken van dit designbed een tijdloze toevoeging aan de hotel chique slaapkamer. Laat u betoveren door de elegante eenvoud en ervaar de ultieme nachtrust in een bed dat design en functionaliteit combineert op het hoogste niveau.

design bed embrace met luxe beddengoed
zwevend design bed embrace
detail inloopkast

Open inloopkast

Laat uw kledingcollectie ademen in deze mooie omgeving, met voldoende ruimte voor een poûf of een zitje. Onze op maat gemaakte inloopkasten combineren functionaliteit met een verfijnde esthetiek, waar hoogwaardige materialen en doordacht design samenkomen. Ervaar het gemak van een georganiseerde garderobe en geniet van het gevoel van pure luxe elke keer dat u uw persoonlijke boetiek binnenstapt.

detail kast op maat
inloopkast met deuren in een hoek
bureau met ordnerkast

Kantoor aan huis

Optimaliseer uw werkplek met onze op maat gemaakte draaideurkast, speciaal ontworpen voor een georganiseerde opslag van ordners. Het ruime hoekbureaublad, in combinatie met een praktisch ladeblok, zorgt voor efficiëntie en gebruiksgemak.

We hebben dezelfde elegante kleurenpalet als de hotel chique slaapkamer gebruikt. Ervaar thuiswerken in stijl, met een harmonieus design dat perfect past bij uw persoonlijke smaak.”

luxe kantoor aan huis

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.