U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Hotelchique slaapkamer met hoog laag bed
hotelchique slaapkamer met hoog laag bed

Hotelchique slaapkamer met hoog laag bed

In deze hotelchique slaapkamer is elk detail zorgvuldig overwogen, van het persoonlijk ontworpen hoog laag bed tot de functionele inloopkast. Deze ruimte is een toonbeeld van een doordacht design, gericht op comfort en bruikbaarheid, rekening houdend met de wensen en stijlen van onze klant.

Complete slaapkamer

seniorenbed duo pezze

Hoog laag bed

Een hoog laag verstelbaar bed combineert comfort en functionaliteit. Het maakt het in- en uitstappen makkelijker en vereenvoudigt het bed opmaken en het schoonmaken onder uw bed.

hotel chique slaapkamer met inloopkast

Inloopkast

De inloopkast biedt een zee van opbergruimte, waar dagelijks met plezier de perfecte outfit wordt gekozen. In ons ontwerp creëren we een ruimte die praktisch is, maar ook een statement maakt in uw huis.

grote spiegel op inloopkast met daarin het hoog laag bed gespiegeld

Grote spiegel op inloopkast

Steeds meer mensen brengen unieke ideeën naar ons toe. De grote spiegel op de inloopkast is zo’n creatieve toevoeging die de ruimte zowel functioneel als esthetisch verrijkt​.

hoofdpaneel duo pezze met bedlamp en nachtkastje

Hoog laag bed Duo Pezze

Het Duo Pezze hoog laag bed combineert artistiek design met praktische voordelen. Met elektrische verstelbaarheid vergemakkelijkt het veranderen van houding tijdens het slapen, ideaal voor ouderen en mensen met rugklachten. Dit draagt bij aan een betere slaapkwaliteit en vermindert pijnklachten​​​​.

hoog laag bed duo pezze met voetpanelen
boxspring met tv lift
inloopkast met glazen deuren

Inloopkast met glazen deuren

De op maat gemaakte inloopkast, uitgevoerd met chique glazen deuren, combineert elegantie met functionaliteit. De coulisse geleiders en het stofvrije ontwerp maken het een ideale oplossing voor georganiseerde en stijlvolle opslag​.

uittrekbare schoenenkasten met coulissen geleiders
luxe inloopkast op maat

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.