hotel chique slaapkamer met tv meubel
U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Hotel chique slaapkamer met hoog laag boxspring
hoog laag boxspring louvre

Hotel chique slaapkamer met hoog laag boxspring

Ontdek deze sublieme hotel chique slaapkamer, waarin een luxe hoog laag boxspring en een centraal geplaatste ladekast met TV-lift de ruimte sieren. De kamer is vakkundig ingedeeld, met een elegante hoekkast die leidt naar een open inloopruimte.

Het zorgvuldig gekozen kleurenpalet en de stijlvolle accessoires, waaronder een notenhouten dressoir, spiegels en verfijnde verlichting, versterken de luxueuze sfeer van deze droomslaapkamer.

Projectfoto’s

hotel chique slaapkamer

In deze hotel chique slaapkamer komt de persoonlijke smaak van de klant tot uiting in elk detail. De luxe boxspring, stijlvolle kasten…bij De Suite bepaalt u alles helemaal zelf en kiest u uit de vele mogelijkheden, kleuren en materialen.

hoog laag boxspring finotore voor senioren

Hoog laag boxspring

Een hoog laag boxspring biedt alle gemak van een verpleegbed wanneer dat later nodig mocht zijn. Maar van het in hoogte verstelbaar bed heeft u ook gelijk al plezier, want opmaken en schoonmaken is een stuk makkelijker dan bij een boxspring zonder hoog laag systeem.

hoog-laag bed finotore fluweel met houten nachtkastje

Hoekkast

De Suite maakt hoekkasten in alle mogelijke uitvoeringen. Een hoekkast gaat letterlijk de hoek om en beslaat meerdere wanden. In onze eigen meubelmakerij maken we luxe en moderne slaapkamerkasten in elke afmeting, materiaal en indeling.

vrouw gebruikt garderobelift van hoekkast
hoekkast met deuren open
hotel chique slaapkamer sfeerfoto

TV-kast

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

room divider met tv-lift