U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Klassieke slaapkamer met hoog laag bed en kastombouw
klassieke slaapkamer met hoog laag bed en inbouwkast

Klassieke slaapkamer met hoog laag bed en kastombouw

Deze klassieke slaapkamer toont ons vakmanschap in het creëren van harmonieuze en functionele slaapkamers, waarbij elk detail telt. Met ons maatwerk ontwierpen we een stijlvol seniorenbed, ingebed in een elegante kastombouw, die de ruimte optimaal benut. ‘Het was moeilijk voor te stellen hoe we deze grote slaapkamer konden invullen, maar De Suite heeft het perfect voor elkaar gekregen,’ deelt de tevreden klant.

klassieke slaapkamer in donker hout

Complete slaapkamer

luxe slaapkamer met room divider

Luxe slaapkamer voor senioren

Bij de inrichting van een senioren slaapkamer kijken we naast de samenstelling van het ideale seniorenbed ook naar praktische zaken zoals voldoende loopruimtes en het makkelijk kunnen open van deuren en laden.

grote slaapkamer met hoog laag bed en kasten op maat

Creatieve indeling

Een mooie slaapkamer waar u heerlijk kunt ontspannen in een luxe boxspring, houten bed of hoog laag bed. Een fijne indeling en handige kasten om alle kleding netjes op te bergen.

slaapkamer met tv kast tegenover hoog laag bed

TV-kast tegenover bed

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

sfeerbeeld senioren hoog laag bed deelbaar

Hoog laag bed

Een hoog laag bed van De Suite is veel meer dan een verpleegbed voor de zorg. Uiteraard krijgt u persoonlijk aandacht voor belangrijke zaken als lekker liggen, het juiste matras, makkelijk opstaan en makkelijk omdraaien in bed. Maar even belangrijk is een stijlvolle vormgeving die past bij uw eigen smaak. Bijvoorbeeld een luxe seniorenbed of misschien een stijlvol designbed? Wij maken zowel de 1- persoons hoog laag bedden als 2-persoons hoog laag bedden in vele variaties. Daarbij zijn zelfs onze hoog laag boxsprings op de juiste arbo werkhoogte te stellen.

seniorenbed met kastombouw op maat
klassiek bed voor senioren
detail kastombouw

Kastombouw

De op maat gemaakte bedombouw met kastruimte is zowel stijlvol als praktisch. Het slimme ontwerp benut elke centimeter voor de kleding, met accessoires zoals garderobeliften en schoenenrekken. De combinatie met de alkoof zorgt voor een persoonlijke toch.

kastombouw met bedlampen
seniorenbed met kastombouw met deuren open

TV-kast

Wij vervaardigen onze TV-kasten met op maat gemaakte geïntegreerde TV-lifts, waardoor uw slaapkamer een persoonlijke en luxe uitstraling verkrijgt. Met aandacht voor detail, uitvoering en de gewenste functies gaat uw TV-kast volledig op in de stijl van uw kamer.

tv meubel tegenover bed net tv lift
oriëntatie verlichting in slaapkamer
ladekast als room divider
klassieke slaapkamer details
klassieke slaapkamer met schuine kast

Schuine kast

Onze jarenlange ervaring in maatwerk kasten ziet u terug in deze kast met schuine deuren. De draaideuren zijn op maat gemaakt en volgen netjes de lijn van het schuine dak. Zo wordt de ruimte van een schuine wand of onder een dakkapel goed benut. Een schuine draaideur draait altijd over de lange zijde, omdat de deur anders tegen het plafond vast loopt. Daarom heeft een draaideurkast met schuine deuren altijd enkele deuren op de posities waar de kast ook werkelijk schuin loopt. 

schuine kast met houten deuren

Bijpassende ladekast

In onze showroom in Moordrecht vindt u de mooiste bedden in combinatie met bijpassende ladekasten. Zoals dressoirs met alleen laden of in combinatie met deurtjes. Een ladekast wordt intensief gebruikt en daarom kiezen we altijd voor Blum ladegeleiders: geruisloos, soepel en enorm sterk. 

schuine kast met ladekast

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.