U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Levensloopbestendige slaapkamer met hoog laag bed
levensloopbestendige slaapkamer met hoog laag bed

Levensloopbestendige slaapkamer met hoog laag bed

In deze nieuwgebouwde gelijkvloerse woning realiseerden we een levensloopbestendige slaapkamer. Centraal staat het stijlvolle hoog laag bed, dat dagelijks gemak combineert met functionaliteit voor eventuele zorgbehoeften. De naadloze integratie van de slaapkamer met een ‘badkamer ensuite’ wordt versterkt door op maat gemaakte kasten.

Complete slaapkamer

slaapkamer met hoog laag bed in levesloopbestendige woning

Hoog laag bed

Een hoog laag boxspring is het seniorenbed van nu. De aanpasbare bedhoogte is ergonomisch al snel waardevol. Het maakt het makkelijker om in en uit bed te komen en vermindert rugbelasting bij het opmaken.

maatwerk kledingkasten in levensloopbestendige woning

Inloopkamer

De inloopkast biedt een zee van opbergruimte, waar dagelijks met plezier de perfecte outfit wordt gekozen. In ons ontwerp creëren we een ruimte die praktisch is, maar ook een statement maakt in uw huis.

slaapkamer meubelen

Bijpassende ladekast

In onze showroom in Moordrecht vindt u de mooiste bedden in combinatie met bijpassende ladekasten. Zoals dressoirs met alleen laden of in combinatie met deurtjes. Een ladekast wordt intensief gebruikt en daarom kiezen we altijd voor Blum ladegeleiders: geruisloos, soepel en enorm sterk. 

sfeerbeeld hoog laag bed ferrara

Hoog laag boxspring

Een hoog laag boxspring biedt alle gemak van een verpleegbed wanneer dat later nodig mocht zijn. Maar van het in hoogte verstelbaar bed heeft u ook gelijk al plezier, want opmaken en schoonmaken is een stuk makkelijker dan bij een boxspring zonder hoog laag systeem.

seniorenbed ferrara met hoog laag verstelling voor de zorg
sfeerbeeld boxspring ferrara
makkelijk zorg verlenen met dit dubbele hoog laag bed
seniorenbed ferrara met nachtkastje
maatwerk kast

Hoekkast

De Suite maakt hoekkasten in alle mogelijke uitvoeringen. Een hoekkast gaat letterlijk de hoek om en beslaat meerdere wanden. In onze eigen meubelmakerij maken we luxe en moderne slaapkamerkasten in elke afmeting, materiaal en indeling.

maatwerk hoekkast in levensloopbestendige woning
sfeerbeeld boxspring ferrara

Dressoir

In onze eigen meubelmakerij maken we unieke dressoirs, geheel naar de wensen van de klant. Met een breed scala aan opties voor deurtjes, laden en kleuren, stemmen we elk dressoir perfect af op de slaapkamer.

commode met deuren open
ladekast in inloopkamer

Badkamer ensuite

Wat deze levensloopbestendige slaapkamer extra bijzonder maakt is de open verbinding met de badkamer. Het bad bevindt zicht direct achter de inloopkast en vanuit het bed is het maar een paar stappen naar het hoog laag bed.

badkamer ensuite in slaapkamer levensloopbestendige woning

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.