U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Luxe slaapkamer met boxspring en tv-kast
luxe slaapkamer met boxspring en tv-kast

Luxe slaapkamer met boxspring en tv-kast

Van droom naar werkelijkheid: onze luxe slaapkamers transformeren uw slaapervaring. Met een levensloopbestendige, stijlvol ontworpen boxspring en op maat gemaakte kasten, creëren we een ruimte waar luxe en comfort samenkomen. Elk aspect, van het ontwerp tot de afwerking, weerspiegelt de persoonlijke stijl van onze klanten.

Complete slaapkamer

luxe slaapkamer met inbouwkast

Inbouwkasten op maat

Deze inbouwkast hebben we naadloos tot aan het plafond ingebouwd. Met een doordachte indeling wordt elke centimeter optimaal gebruikt en biedt deze kast een ordelijke en stofvrije plek voor uw kleding.

klassieke slaapkamer met seniorenbed

Luxe slaapkamer met klassieke twist

Deze luxe slaapkamer combineert comfort met een klassieke twist. Elk element, van het bed tot de accessoires, is zorgvuldig uitgekozen om een harmonieus en tijdloze slaapkamer te creëren.

klassieke slaapkamer met tv-kast

Room divider met TV-lift

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

hoofdpaneel van luxe boxspring finotore

Luxe boxspring

Ervaar Nederlands vakmanschap en passie in onze luxe collectie van op maat gemaakte boxsprings. Wij maken elk bed volledig op maat en naar wens van de klant. Al onze boxsprings zijn deelbaar en volledig voorbereid op de toekomst. Hoofpanelen voegen een luxe uitstraling toe aan uw slaapkamer zoals onze Finotôre waar onze stoffeerders met zorg koorden in verwerken om een perfecte symmetrie te bereiken.

hoofdpaneel finotore met luxe hotel uitstraling
klassiek moderne boxspring finotore in velvet stof

Kast op maat

Een op maat gemaakte draaideurkast voegt de finishing touch toe aan uw slaapkamer. Met onze excellente afwerking en maatwerk realiseren we een unieke slaapkamer die perfect aansluit op de persoonlijke stijl van onze klanten. Optimaal gebruik van ruimte, en het gebruik van hoogwaardige materialen komen samen in deze functionele en prachtige draaideurkast.

luxe slaapkamer kast op maat
interieur slaapkamerkast
tv-kast in luxe slaapkamer

TV-kast

Wij maken TV-kasten met lift volledig op maat, waardoor uw slaapkamer een persoonlijke en luxe uitstraling krijgt. Daarbij houden we ook rekening met de kijkafstand en de mogelijkheid om de kast ook te gebruiken om spullen in op te bergen.

elektrisch verstelbare boxspring finotore

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.