Home 5 Advies 5 Slaapproblemen overwinnen

Slaapproblemen overwinnen

Sneller slapen, doorslapen en energiek ontwaken

Wanneer je bent een gespannen lijf naar bed gaat, is in slaap vallen lastiger, lukt doorslapen niet en begin je futloos aan een nieuwe dag. Met het juiste matras en FPS-ontspanningstechnologie kunnen we slaapproblemen overwinnen.

   FPS is uniek en verlaagt uw lichaamsspanning
   Ook mogelijk in combinatie met het bestaande bed
   Al meerr dan 40 jaar ervaing in matrassen op maat

Jaren tobben maakt oververmoeid

Mensen met slaapproblemen slapen vaak al jaren slecht. Ontspannen gaat lastig en als de spreekwoordelijke prinses op de erwt liggen ze de hele nacht te draaien. Ze worden zelden fit wakker en als je dan ook nog een druk leven hebt, eindig je ’s avonds steeds vaker uitgeblust en moe.

Achteraf denk je, wat hebben we toch eigenlijk al die jaren lopen tobben met onze oude bed. Dat is eigenlijk zo zonde geweest.

 

Liliam: “Als ik terugkijk sliep ik al jaren slecht en kon me niet meer ontspannen. Op mijn oude bed lag ik altijd te draaien, als een soort prinses op de erwt.Ik werd zelden fit wakker.”

Goed slapen is té belangrijk om zomaar wat te doen

Wij hebben een allesomvattende kijk op slaapproblemen met een op maat gemaakte matras, het juiste beddengoed en voor velen betekent FPS en enorme meerwaarde. Op die manier houden we ook rekening met spierspanning, mentale spanning,  het slaapklimaat en lichamelijke klachten.