Beter slapen met FPS

senior slaapt beter met fps

Slecht slapen is een veelvoorkomend probleem dat grote invloed kan hebben op ons dagelijks leven. Veel mensen ervaren moeilijkheden bij het in slaap vallen, hebben moeite met doorslapen, worden ’s nachts wakker of voelen zich niet uitgerust na een nacht slaap. Dit gebrek aan kwalitatieve slaap kan leiden tot vermoeidheid, een afname van de energieniveaus en verstoringen in zowel lichaam als geest. Gelukkig biedt moderne technologie zoals het Frequency Physio Support (FPS) geluidssysteem, geïntegreerd in de bedden van De Suite, een innovatieve benadering om de slaapkwaliteit te verbeteren en slaapgerelateerde klachten aan te pakken.

De uitdagingen van diverse slaapproblemen

Een goede nachtrust is essentieel voor ons welzijn. Het is de periode waarin ons lichaam herstelt, cellen worden vernieuwd en onze geest tot rust komt. Een gebrek aan slaap kan leiden tot tal van problemen, waaronder verminderde cognitieve functie, prikkelbaarheid, verminderd concentratievermogen en zelfs een verhoogd risico op chronische aandoeningen zoals obesitas en hartziekten

Moeite met inslaapvallen en doorslapen

Een van de belangrijkste uitdagingen waarmee mensen worden geconfronteerd bij het slapen, is het moeite hebben met in slaap vallen. De gedachten malen door het hoofd, en het kan uren duren voordat iemand eindelijk in slaap valt. FPS pakt dit probleem aan door subtiele geluidsgolven te gebruiken die de bloedcirculatie stimuleren en de spierspanning verminderen. Dit zorgt voor een diepe ontspanning van zowel lichaam als geest, waardoor het gemakkelijker wordt om in slaap te vallen.

Een ander veelvoorkomend probleem is het moeite hebben met doorslapen. Mensen worden ’s nachts herhaaldelijk wakker en hebben moeite om weer in slaap te vallen. FPS kan ook hierbij helpen door de slaap dieper en ononderbroken te maken. De geluidsgolven bevorderen een constante ontspanning, wat resulteert in minder nachtelijke ontwakingen en een betere slaapkwaliteit.

Rusteloze benen en bewegingen

Voor mensen die last hebben van rusteloze benen en constante bewegingen tijdens de slaap, kan FPS een aanzienlijke verbetering bieden. De technologie vermindert de onrust en zorgt voor een rustigere nachtrust, wat resulteert in minder bewegingen en verstoringen tijdens de slaap.

FPS voor Neuropathie en Parkinson

Een ander opmerkelijk aspect van FPS is het vermogen om lichamelijke klachten aan te pakken, zoals neuropathie en Parkinson. Deze aandoeningen kunnen ernstige pijn en ongemak veroorzaken, wat leidt tot slaapproblemen. FPS helpt de pijnklachten te verminderen door de bloedcirculatie te stimuleren en spierspanning te verminderen, wat resulteert in een betere nachtrust voor mensen met deze aandoeningen.

FPS voor stress en spanning

Stress, angst en spanning zijn ook veelvoorkomende oorzaken van slaapproblemen. FPS biedt hier opnieuw een oplossing door het bevorderen van ontspanning. De geluidsgolven helpen de ademhaling en hartslag te vertragen en de bloeddruk te verlagen, waardoor het gemakkelijker wordt om in slaap te vallen en dieper te slapen.

De werking van FPS – geluidsgolven en het parasympathische zenuwstelsel

Het FPS-systeem werkt door het gebruik van laagfrequent geluid, dat de kracht heeft om de zenuwactiviteit in ons lichaam te beïnvloeden. Wanneer we gestrest of gespannen zijn, domineert het sympathische zenuwstelsel, dat onze “vecht-of-vlucht” reactie reguleert. Dit is vaak de oorzaak van slapeloosheid en rusteloze nachten.

FPS keert deze situatie om door het parasympathische zenuwstelsel te activeren, dat verantwoordelijk is voor rust en herstel. De subtiele geluidsgolven dringen diep door in ons lichaam, waarbij ze een ontspanningsrespons op gang brengen. Hierdoor vertragen de ademhaling en hartslag, daalt de bloeddruk en verminderen spierspanningen. Dit bevordert een staat van diepe ontspanning, waardoor in slaap vallen en doorslapen gemakkelijker worden.

Een verbeterde nachtrust met FPS

Kortom, FPS is een revolutionaire oplossing voor degenen die worstelen met slaapproblemen. Het biedt aanzienlijke voordelen voor mensen die moeite hebben met in slaap vallen, doorslapen, rusteloze benen ervaren of kampen met lichamelijke klachten zoals neuropathie en Parkinson. Dankzij De Suite kan FPS in elk van onze bedden worden ingebouwd, waardoor een diepere, meer verkwikkende slaap mogelijk wordt. Dit resulteert in meer energie overdag en een algeheel verbeterd welzijn. Het Frequency Physio Support systeem is geen game-changer, maar eerder een levensveranderaar.

slaapadviseur Wim

Specialist in FPS-technologie

FPS-technologie helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen. Het vermindert spierspanning, stimuleert de bloedcirculatie en brengt het de hartslag en ademhaling tot rust. Effectief voor fysiek én mentaal herstel. Onze specialist Wim Hofman legt uit hoe de FPS precies werkt.

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?