FPS matras

fps voor beter omgaan met slaapkamer problemen als je ouder wordt.

Een FPS matras kan veel betekenen voor uw nachtrust en helpt bij verschillende gezondheidsklachten. In samenwerking met Newas uit Buren maakt De Suite FPS matrassen met deze unieke onstpanningstechnologie. De geluidsgolven van het systeem zorgen voor stimulering van de bloedsomloop.

Deze weldadige werking verlaagt de basisspanning van het lichaam en verbetert de stofwisseling. U komt in een diepere staat van ontspanning en slaapt beter. Deze akoestische techniek is een succesvolle toepassing voor mensen, die jetlag of stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen.

FPS-technologie

Frequency Physio Support (FPS) is een innovatieve technologie gebaseerd op laagfrequente geluidsgolven. Aan de hand van speciale software worden lage geluidsfrequenties tussen 20 en 100HZ vanaf een amplifier in vloeiende bewegingen naar vier speciale impulsspeakers in het matras gestuurd en wordt het ontvangen geluid omgezet in zachte trillingen. Hierdoor ontstaan vibraties die spiergroepen en de bloedsomloop stimuleren.

De software regelt ook het circuleren van geluidsgolven van het hoofd naar de benen en terug. Door het variëren van frequenties, circulatie en pulsatie kan er gericht worden gewerkt aan: reducering van pijnklachten, stimulering van de bloedsomloop, vermindering van spierspanning, onrustklachten en stress. Er zijn programma’s voor ontspanning, voor een vlug herstel en voor specifieke spiergroepen. Bij deze laatste programma’s hebben mensen baat die kampen met de ziekte van Parkinson.

De voordelen van een FPS matras

  • Thuis ontspannen in uw eigen bed
  • Stimulering van de bloedsomloop
  • Verlaging van de basisspanning
  • Bed en ligcomfort op maat
  • Uitgebreid en functioneel programma

Gezonder slapen op een FPS-matras

Bij familiebedrijf De Suite geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een gezond leven. Er zijn veel mensen die niet optimaal slapen, terwijl dit wél kan op een fps matras. Onze vakmensen doen er alles aan om te zorgen dat u de perfecte slaap vindt.

Daarom maken wij zelf bedden, matrassen, kasten en aanvullende meubelen op maat. Wij zorgen ervoor dat uw slaapkamer er uitziet precies zoals ú dat wilt. In de showroom in Moordrecht staan bedden en kasten fraai opgesteld en kunt u kijken in het atelier en bij de productie.

FPS matrassen voor mensen met parkinson

Een FPS matras kan helpen bij de ziekte van Parkinson. Veel mensen met de ziekte van Parkinson kampen met slaapproblemen en voelen zich hierdoor vaak vermoeid. Deze vermoeidheid ontstaat doordat de spieren, als gevolg van parkinson, continu gespannen zijn. Deze aanhoudende spanning in het lichaam kost overdag extra energie.

Zo ontstaan dan ook slaapproblemen zoals moeite met in slaap vallen of doorslapen. Uw lichaam ontspant zich niet goed, waardoor een ontspannen slaaphouding vinden niet mogelijk is. Onze bedden werken doelgericht tegen de klachten bij parkinson. Zo kan een bed met FPS-ontspanningstechnologie zeer bevorderend werken voor een betere nachtrust.

Heeft u last van slaapproblemen als gevolg van de ziekte van Parkinson? Wij nodigen u uit om in onze uitgebreide showroom onze bedden met FPS-technologie te komen proberen.

Matras advies

Het juiste matras is afhankelijk van heel wat factoren. Dat is ook niet vreemd, want ieder mens is anders. Daarbij is proefliggen waardevol. Dat geeft ons namelijk een goed beeld van uw slaaphouding en uw persoonlijke voorkeur voor hard of zacht slapen.

advies voor het beste matras

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS
slaapadviseur Wim

Wim Hofman
slaapadviseur

Gepassioneerd om mensen te helpen hun optimale nachtrust te vinden, doet Wim het uiterste voor zijn klanten. Deze natuurmens houdt van tuinieren. Hij kan je er bijna net zoveel over vertellen als over het beste matras.

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?