U bent hier: 5 Ervaring 5 Complete slaapkamer met design bed
klant ligt in design bed

Complete slaapkamer met design bed

Egbert en Aranka, met een verfijnde moderne smaak, kozen De Suite voor een op maat gemaakt design houten bed en bijpassende inloopkast. De nieuwe slaapkamer past perfect bij hun eigentijdse woninginrichting.

Complete slaapkamer

minialistisch houten design bed

Houten bed

Een houten bed straalt natuurlijke schoonheid en warmte uit in elke slaapkamer. Bij De Suite creëren we houten bedden met zorg en vakmanschap. Met een scala aan houtsoorten zoals eiken, noten, teak, beuken, kersen en wengé, bieden onze bedden zowel duurzaamheid als een stijlvolle uitstraling voor een goede nachtrust in stijl.

zwevend nachtkastje naast houten design bed

Zwevend nachtkastje

Onze zwevende nachtkastjes zijn een eigentijdse en ruimtebesparende aanvulling op uw slaapkamerinrichting. Deze slim ontworpen nachtkastjes worden aan het hoofdpaneel gemonteerd, waardoor ze lijken te zweven en de vloerruimte vrijhouden. Ze bieden handige opbergruimte, terwijl ze een moderne en minimalistische uitstraling creëren.

moderne rustgevende slaapkamer met houten bed en inloopkast

Inloopkast achter scheidingswand

Een inloopkast achter een scheidingswand is de perfecte manier om functionaliteit en esthetiek te combineren. Deze slimme oplossing biedt een discrete ruimte voor uw kleding zonder afbreuk te doen aan de algehele uitstraling van uw interieur. Zo creëert u een georganiseerde en elegante kleedruimte die naadloos aansluit op uw kamer.

“De inloopkast past naadloos bij ons design bed”

We hebben een passie voor modern interieur en zelf ben ik werkzaam in de wereld van design kantoormeubilair. Het was dan ook een leuk avontuur om onze nieuwbouw woning te decoreren. Mijn partner Aranka en ik wilden een slaapkamer creëren met een bed dat zowel esthetisch als functioneel perfect was.

Onze keuze voor De Suite om ons houten design bed te creëren, bleek een schot in de roos. Het bed is echt vakwerk met een modern design, volledig in lijn met onze smaak en verwachtingen. Maar wat me echt verblufte, was het ongeëvenaarde slaapcomfort dat het bood. De kwaliteit van de matras en de ondersteuning die het bed biedt, overtrof al mijn verwachtingen. Elke ochtend voelen Aranka en ik ons perfect uitgerust als we ontwaken, wat een onschatbare luxe is in ons drukke leven.

Bovendien heeft De Suite ook onze wens voor een inloopkast vervuld. De kast is functioneel en past naadloos bij het design van het bed en de rest van onze slaapkamer. Kortom, dankzij De Suite hebben Aranka en ik nu niet alleen een prachtig ingerichte slaapkamer, maar ook een oase van rust waar we kunnen genieten van de hoogste kwaliteit in slaapcomfort.

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.