U bent hier: 5 Ervaring 5 Hotel chique familiebed
klant op hotelchique familiebed

Hotel chique familiebed

Bij De Suite zijn we trots om te zien hoe onze klanten hun droomslaapkamer tot leven brengen. Dit nieuwe kingsize bed, geschikt voor het hele gezin, is daar een perfect voorbeeld van. Geïnspireerd door de positieve ervaring van hun ouders met ons, bezochten Alain en Melanie onze showroom in Moordrecht om hun visie voor een bedombouw te delen. “Daar hebben we samen met Bart verder geborduurd op onze ideeën… en dit is het resultaat geworden!”

Complete slaapkamer

detail hoofdpaneel scatole

Hoofdpaneel Scatole

Het Scatole hoofdpaneel bestaat uit losse kleine panelen, waardoor een uniek en opvallend bedontwerp ontstaat. Het hoofdpaneel leent zich goed om een extra breed of groot bed te maken.

familiebed op terugvallende plint

Handige plint

Het bed is geplaatst op een terugvallende plint voor een zwevend effect. Voor dit familiebed is zo’n plint extra handig omdat er niks onder het bed kan vallen.

klant met kingsize familiebed in hotel chique slaapkamer

Hotel chique slaapkamer

Wij maken van uw slaapkamer dé plek om tot rust te komen in een sfeer en ambiance die precies past bij uw eigen stijl, zoals ook in deze hotel chique slaapkamer.

Meer over deze ervaring

“Mijn ouders hadden een paar jaar geleden een bed laten maken bij De Suite. Daarom zijn we ook eens gaan kijken in Moordrecht voor onze bedombouw. Daar hebben we samen met Bart verder geborduurd op onze ideeën…en dit is het resultaat geworden!”

Voor het eerst kochten wij samen een huis, een spannende en grote stap, en het werd direct een nieuwbouwwoning. “Er komt zoveel bij kijken: wanden, vloeren, aankleding, kleuren… het is een eindeloze lijst,” vertelt Alain. Melanie voegt toe: “Gelukkig hadden we al een duidelijk beeld van onze stijl. We zijn dol op de Eric Kuster-sfeer, zoals jullie wel gemerkt hebben.”

Het idee voor een extra groot bed was snel geboren. Met tekeningen en een Pinterest-bord vol inspiratie hebben we op een zaterdagmorgen de eerste ideeën uitgezet. Een belangrijke beslissing was om in de slaapkamer alleen het bed te plaatsen en een aangrenzende kamer als inloopkast gebruiken. Zo was er ruimte voor een groot bed. “We hadden al vanaf de bouw een doorgang in de muur tussen de slaapkamers gepland, anders hadden we zelf moeten breken,” zegt Alain.

Nu de slaapkamer volledig vrij was voor het bed, konden we starten met het ontwerpen. Melanie deelt: “Dat was het leukste, maar ook het moeilijkste deel. Er is zoveel mogelijk. Ik wilde een slaapkamer in de stijl van Eric Kuster, maar zelfs dan waren er nog veel variaties. Over de verhouding van de vakken in het hoofdpaneel hadden we niet eens nagedacht. We wisten dat we een groot hoofdpaneel wilden, maar niet hoe groot of hoe de verhoudingen moesten zijn. Juist die details maken een ontwerp af.”

“We hebben alle tijd genomen voor onze keuzes. De kleuren hebben we pas tijdens het tweede gesprek gekozen, want alles in één keer was te overweldigend. We lieten een staal van de vloerbedekking achter als inspiratie voor Bart,” vervolgt Alain. Melanie glimlacht: “Bij het volgende gesprek viel alles op zijn plaats. Uit een selectie van vijf stoffen sprong er één uit. De warm-grijze kleur van de hoogglans nachtkastjes maakte ons hotel-chique familiebed ontwerp compleet.”

 

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.