U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Sfeervolle slaapkamer met hoog laag bed
sfeervolle slaapkamer met hoog laag bed

Sfeervolle slaapkamer met hoog laag bed

Voor een ouder echtpaar dat naar een prachtig nieuw appartement in de Achterhoek verhuisde, creëerden we een sfeervolle slaapkamer met een hoog laag bed. Dit bed is niet alleen comfortabel voor nu, maar ook ideaal voor de toekomst, passend bij hun levensloopbestendige woning.

Onze expertise in de 50-plus markt stelde ons in staat om rekening te houden met hun unieke behoeften en gezondheid. Het resultaat is een ruime slaapkamer in de sfeer en ambiance die precies past bij de stijl van de klant.

Complete slaapkamer

luxe slaapkamer met seniorenbed

Creatieve slaapkamer indeling

Wij creëren de slaapkamer van uw dromen, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

seniorenbed met tv-kast

TV-kast op maat 

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

complete slaapkamer met kaptafel

Complete slaapkamer met kaptafel

Wij maken kaptafels op maat, met of zonder laden en altijd passend bij de stijl van de slaapkamer. We kunnen ook zorgen voor een bijpassende op maat gemaakt spiegel.

detail seniorenbed ferrara largo

Hoog laag bed

Een hoog laag boxspring is het seniorenbed van nu. De aanpasbare bedhoogte is ergonomisch al snel waardevol. Het maakt het makkelijker om in en uit bed te komen en vermindert rugbelasting bij het opmaken.

2 persoons hoog laag bed ferrara voor senioren
elektrisch verstelbaar senioren bed model ferrara largo
luxe slaapkamer met bed en kasten
luxe slaapkamer
seniorenbed ferrara
detail inbouwkast

Kledingkast

Een op maat gemaakte draaideurkast voegt de finishing touch toe aan uw slaapkamer. Met onze excellente afwerking en maatwerk realiseren we een unieke slaapkamer die perfect aansluit op de persoonlijke stijl van onze klanten. Optimaal gebruik van ruimte, en het gebruik van hoogwaardige materialen komen samen in deze functionele en prachtige draaideurkast.

inbouwkast in luxe slaapkamer
inbouwkast met deuren open
room divider met laden

Roomdivider met TV-lift

Deze ladekast hebben we volledig op maat gemaakt, passend bij de sfeervolle slaapkamer en met ingebouwde TV-lift. De ladekast fungeert tevens als room divider waarbij de slaapkamer wordt opgedeeld in ‘slapen’ en ‘kleden’.

room divider met tv-lift
kaptafel met spiegel

Kaptafel

Deze grote  kaptafel is voorzien van 4 smalle laden met daarnaast nog een 3 deurtjes. Het blad valt als een ‘L’ over de ladekast heen en is gemaakt van dezelde houtsoort als de nachtkastjes. Het geheel is precies passend gemaakt in de beschikbare nis.

kaptafel met deuren open

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.