Seniorenbed kopen

seniorenbed kopen

We worden steeds ouder en nog nooit eerder leefden er zoveel 65-plussers als nu. Voor hen betekent dit een lange periode die ouderdom heet; al dan niet met pensioen voor velen een gelukkige periode met meer vrije tijd. Door het kopen van een seniorenbed helpt bij de gebreken die met de ouderdom gepaard gaan zoals voor sommigen een opeenstapeling van verschillende klachten. Veel van deze klachten houden verband met slecht slapen, stijf opstaan en het dagelijkse gebruik van het bed. Het kopen van een comfortabel seniorenbed kan ook het leven in de slaapkamer plezierig houden.

Veel ouderen slapen niet optimaal, terwijl dit wél kan. Daarom maakt De Suite speciale seniorenbedden en doen onze vakmensen er alles aan om te zorgen dat u de perfecte nachtrust vindt. Verder kijken wij naar comfort en gemak, zoals een handige hoog laag functie of een deelbaar bed. En als laatste – maar niettemin ook belangrijk – maken we bedden precies naar uw smaak. Daarbij gebruiken we de mooiste stoffen, leerdoeken en houtsoorten, die u bovendien naar harte lust kunt combineren.

Matras advies

Het juiste matras is afhankelijk van heel wat factoren. Dat is ook niet vreemd, want ieder mens is anders. Daarbij is proefliggen waardevol. Dat geeft ons namelijk een goed beeld van uw slaaphouding en uw persoonlijke voorkeur voor hard of zacht slapen.

advies voor het beste matras

Afmetingen

Wat is de beste afmeting voor uw seniorenbed? Wij maken een bed liever niet te klein, maar houden ook rekening met de beschikbare ruimte. Elk bed wordt door onszelf speciaal voor u ontworpen en door onze eigen vakmensen gemaakt. Zodoende is werkelijk elke afmeting mogelijk.

1-persoons seniorenbedden

Wat is de beste afmeting van een 1-persoons seniorenbed? Wij maken een bed liever niet te klein, maar houden ook rekening met de beschikbare ruimte. Elk bed wordt door onszelf speciaal voor u ontworpen en door onze eigen vakmensen gemaakt. Zodoende is werkelijk elke afmeting mogelijk.

Twijfelaar seniorenbedden

Een bed voor u zelf alleen, maar dan wel lekker breed. Dat kan met een twijfelaar seniorenbed van bijvoorbeeld 100 of 120 cm breed. Dit zijn de meest gekozen twijfelaar afmetingen:

  • 100×200
  • 120×200
  • 140×200

2-persoons seniorenbedden

De Suite is gespecialiseerd in het maken van bedden voor ouderen. Een 2 persoons seniorenbed kunt u werkelijk in elke afmeting laten maken, extra breed of extra lang. Dit zijn de afmetingen die we het meeste maken:

  • 160×200
  • 180×200
  • 180×210

100% Nederlands vakmanschap

Bij De Suite in Moordrecht vindt u nog echt Nederlands vakmanschap. Alle bedden en boxsprings worden in onze eigen moderne werkplaats gemaakt, waar met passie en vakmanschap aan ‘het meest gebruikte meubel in huis’ wordt gewerkt. We vinden dan ook dat een bed degelijk, duurzaam en uiterst prettig in gebruik moet zijn. Dat geldt in het bijzonder voor de seniorenbedden, waarbij gebruiksgemak en veiligheid nog belangrijker zijn.

Maak kennis met ons familiebedrijf

De Suite is een echt familiebedrijf opgericht door Wim Hofman sr. Wat begon met matrassen op maat voor mensen met rugklachten is uitgemond in een beddenspeciaalzaak waar onder andere veel seniorenbedden worden gemaakt. Wim senior is nog steeds werkzaam als een van de adviseurs, samen met zijn drie zoons en neef Wim Hofman junior. Het ontwerpen van de bedden en het aansturen van de productie laat hij inmiddels over aan de nieuwe generatie.

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS
slaapadviseur Wim

Wim Hofman
slaapadviseur

Gepassioneerd om mensen te helpen hun optimale nachtrust te vinden, doet Wim het uiterste voor zijn klanten. Deze natuurmens houdt van tuinieren. Hij kan je er bijna net zoveel over vertellen als over het beste matras.

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?