U bent hier: 5 Ervaring 5 Hoog laag boxspring van hout
klant hoog laag boxspring van hout

Hoog laag boxspring van hout

Na jaren trouwe dienst was ons oude Franse antieke bed niet meer praktisch. Dankzij De Suite in Moordrecht vonden Rein en Carla een oplossing voor slaapproblemen, met een notenhouten bed, hoog/laag systeem en fps-technologie matras. Ze genieten nu van comfortabele nachtrust.

Houten slaapkamer

slaapkamer met noten houten boxspring

Houten boxspring

Onze houten boxsprings bieden een harmonieuze combinatie van natuurlijke schoonheid en slaapcomfort. Bij De Suite vervaardigen we deze boxsprings met zorg en aandacht in ons eigen atelier. We bieden een scala aan houtsoorten, zoals eiken, noten, teak, beuken, kersen en wengé, om aan uw wensen te kunnen voldoen. Onze houten boxsprings zijn een duurzame en stijlvolle keuze voor uw slaapkamer.

houten hoog laag bed

Dubbel hoog laag bed

Een dubbel hoog-laag bed biedt ultieme flexibiliteit en comfort voor twee personen. Bij De Suite maken we deze bedden met precisie en aandacht voor detail. Met onafhankelijk verstelbare hoogte-instellingen aan beide zijden, kunnen partners hun slaapervaring aanpassen aan hun individuele behoeften. Dit resulteert in een harmonieuze stijl, waarbij comfort en zorg naadloos samenkomen.

adviseur laat tekening aan senioren klant zien

Noten houten kast

Een notenhouten kast straalt tijdloze elegantie uit en voegt warmte toe aan elke ruimte. Bij De Suite creëren we notenhouten kasten met vakmanschap en aandacht voor detail. De diepe, rijke kleur en natuurlijke nerfpatronen van notenhout maken deze kasten tot een prachtige aanvulling op uw interieur, terwijl ze tegelijkertijd functionele opbergruimte bieden.

De klant aan het woord

Een nieuwe start

Na jarenlang trouwe dienst was ons oude antieke bed uit Frankrijk, hoe uniek ook, niet langer praktisch voor ons. Toen we de advertentie zagen en wat onderzoek deden op de website, besloten mijn vrouw en ik om naar Moordrecht te gaan.

Slaap van onschatbare waarde

Slaap is voor ons van onschatbare waarde, vooral omdat ik worstel met slaapapneu en het moeilijk vind om in slaap te vallen. De Suite gaf ons het vertrouwen om dit probleem aan te pakken. We hebben uitgebreid proefgelegen en kregen deskundig advies over het juiste matras. Voor mij bleek een bed met fps-technologie de oplossing te zijn. Hierop slaap ik nu beter omdat ik me makkelijker kan ontspannen.

Hoog laag bed van notenhout

We hadden altijd al het idee van een notenhouten bed, passend bij ons badkamermeubel. De Suite maakte gedetailleerde tekeningen voor het bed en de kast, zodat we een duidelijk beeld hadden van het eindresultaat.

Het hoog laag systeem aan beide zijden van het bed is een geweldige toevoeging, niet alleen voor mogelijke zorg in de toekomst, maar ook om onze rug te sparen bij het opmaken. Het feit dat de bedden losgekoppeld kunnen worden, maakt het schoonmaken van de slaapkamer een fluitje van een cent.

Comfortabele nachtrust

Ons nieuwe bed is een uitstekende vervanging voor het Franse exemplaar. Hoewel mijn slaapproblemen niet volledig zijn verdwenen, slaap ik in ieder geval erg comfortabel. Ik ben ook dolgelukkig met mijn matras en het prachtige beddengoed van Christian Fischbacher. De medewerkers van De Suite ben ik danbaar voor deze geweldige slaapverbetering!

 

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Specialist in hoog laag bedden

Sandra, onze seniorenslaapadviseur, staat klaar voor persoonlijk advies. Of u nu een hoog laag bed, seniorenbed of twijfelaar bed zoekt, Sandra biedt deskundige begeleiding. Ze begrijpt de uitdagingen van ouder worden en helpt u het perfecte bed te kiezen voor beter slapen en meer comfort.

Sadra specialist in hoog laag bedden, seniorenbedden en twijfelaar bedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.