Home 5 Advies 5 De hoog laag boxspring is het seniorenbed van nu

De hoog laag boxspring is het seniorenbed van nu

senior maakt hoog laag boxspring schoon

De oudere die niet kan wennen aan het etiket ‘senior’ en navenante vormgeving kunnen we geruststellen. Want zelfs onze seniorenbedden met hoog laag functie zijn net zo fraai als een luxe boxspring.

Daarmee is een hoog laag boxspring hét seniorenbed van deze tijd. Bij tweepersoons bedden kunt u hoog laag aan één of beide zijden kiezen, aan de buitenkant ziet u geen verschil. Het is dus voldoende om één deel in alles te voorzien – inclusief het hoog laag systeem – en het andere deel helemaal niet. Een hoog laag boxspring is ook mogelijk als eenpersoons seniorenbed, zelf tot 120 cm breed!

Langer thuis wonen

Als u te maken heeft met thuiszorg dan is een ergonomische bedhoogte belangrijk. Daarom is het niet onverstandig om uw bed uit te voeren met een hoog laag systeem. Zo anticipeert u op de toekomst om zo lang mogelijk thuis te wonen. Ook wanneer u met eventuele gezondheidsproblematiek te maken krijgt. Fysieke problemen kunnen voor een behoorlijke uitdaging zorgen in de slaapkamer. In en uit bed gaan kan lastig zijn, het omdraaien is soms moeilijk en vaak is ook de fysieke en mentale belasting voor de partner hoger. Terwijl uw lichaam juist meer rust en ontspanning nodig heeft. Een hoog laag boxspring biedt dan vele voordelen.

Een senioren boxspring moet niet te zacht zijn

Veel boxsprings zijn voor ouderen te zacht en veren te veel mee. Als bewegen al meer moeite kost gaat omdraaien op een te zacht bed extra lastig. Daarom stemmen wij de hardheid van de boxspring af op uw persoonlijke situatie en zorgen we dat deze niet te zacht is. Zo verliest u niet onnodig veel energie bij het omdraaien en kunt u stabiel zitten bij het in- en uit bed stappen.

De Suite hoog laag boxspring

Een hoog laag boxspring biedt alle gemak van een verpleegbed wanneer dat later nodig mocht zijn. Maar van het in hoogte verstelbaar bed heeft u ook gelijk al plezier, want opmaken en schoonmaken is een stuk makkelijker dan bij een boxspring zonder hoog laag systeem.

Makkelijker schoonmaken

Een hoog laag boxspring maken we deelbaar en verrijdbaar, zodat u eenvoudig tussen de bedden kunt. Zo wordt stofzuigen onder het bed een stuk makkelijker. Bij een verrijdbaar bed staan de wielen naar binnen, zodat u uw tenen niet kunt stoten. Daarnaast zijn de wielen geremd en geschikt voor zowel harde als zachte vloeren. Ook de bekleding is goed schoon te maken, omdat we de hoog laag boxsprings stofferen met vocht- en vuil-werende stoffen.

Bed makkelijker opmaken

Worstelt u ook zo met het opmaken van het bed? Met een hoog laag boxspring wordt dat een stuk makkelijker. Zowel bukken is niet meer nodig als met moeite over het bed heen reiken om bij het midden te komen. U zet het seniorenbed eerst in een hoge stand en vervolgens kunt u de bedden van elkaar splitsen.

Matras advies

Het juiste matras is afhankelijk van heel wat factoren. Dat is ook niet vreemd, want ieder mens is anders. Daarbij is proefliggen waardevol. Dat geeft ons namelijk een goed beeld van uw slaaphouding en uw persoonlijke voorkeur voor hard of zacht slapen.

advies voor het beste matras

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS
seniorenbed specialist sandra

Specialist in bedden voor ouderen

Sandra, onze deskundige seniorenslaapadviseur, helpt u graag bij het kiezen van het perfecte bed, of het nu een hoog-laag bed, seniorenbed of twijfelaar is, voor betere slaap en meer comfort.

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?