U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Bohemian slaapkamer met TV-kast
bohemian slaapkamer met tv-kast

Bohemian slaapkamer met TV-kast

Deze bohemian slaapkamer, ingericht met een tv-meubel en een ladekast van Veneziaans eiken, straalt een ontspannen sfeer uit. “Het is fijn dat alles op elkaar afgestemd kan worden,” reflecteert een klant. Ruim en stijlvol, deze slaapkamer vormt een harmonieuze balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Complete slaapkamer

bohemian loft slaapkamer

Design bed met TV-kast

Dit designbed brengt karakter in de slaapkamer, gecombineerd met een op maat gemaakt tv-meubel. De diverse opties voor het tv-meubel zorgen ervoor dat het naadloos aansluit bij de de wensen van de klant.

bohemian loft slaapkamer met bed en ladekast

Ladekast en draaideurkast

Deze ladekast biedt niet alleen praktische opbergruimte, maar voegt ook een persoonlijk tintje toe aan de slaapkamer. De op maat gemaakte draaideurkast daarachter maakt de kastruimte compleet.

luxe beddengoed met bedombouw ferrara

Prachtige houten details

De prachtige houten details verrijken de bohemian slaapkamer, waarbij de natuurlijke materialen eenheid en balans creëren. Dit resulteert in een ruimte met een warme uitstraling en karakter, perfect passend binnen het bohemian thema.

Design bed

Wij werken samen met u aan het creëren van uw unieke designbed. U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie stoffen en houtsoorten om uw persoonlijke droombed te realiseren. Deze ideeën vertalen we naar prachtige 3D-impressies, zodat u precies ziet wat we voor u gaan maken.

 

design bed ferrara in grijs leder
sfeerfoto bij design bed ferrara

Elektrisch verstelbaar

Een elektrisch verstelbaar bed biedt ultiem comfort. Met eenvoudige bediening kunt u de houding aanpassen voor ideale ondersteuning en ontspanning tijdens het slapen, lezen of tv-kijken.

design bed ferrara elektrisch verstelbaar
detail draaideurkast

Draaideurkast

Een op maat gemaakte draaideurkast voegt de finishing touch toe aan uw slaapkamer. Met onze excellente afwerking en maatwerk realiseren we een unieke slaapkamer die perfect aansluit op de persoonlijke stijl van onze klanten. Optimaal gebruik van ruimte, en het gebruik van hoogwaardige materialen komen samen in deze functionele en prachtige draaideurkast.

bohemians loft slaapkamer met bed en draaideurkast
ladekast voor tv van venetiaans meerpalen hout

TV-kast

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

TV kast in bohemian slaapkamer
detail venetiaans meerpalen hout

Ladekast van Venetiaans meerpalen hout

Deze ladekast met afwisselend lades en kasten is door onze vakbekwame meubelmakers gemaakt van Venetiaans meerpalen hout. Het ontwerp combineert een robuuste, unieke uitstraling met een zwevend design, waardoor het perfect past in de bohemian stijl van de slaapkamer. Het natuurlijke hout brengt een authentiek en warm gevoel, ideaal voor een bohemian sfeer.

ladekast van venetiaans meerpalen hout
detail ladekast met venetiaans meerpalen hout
detail bohemian gordijn

Slaapkamer gordijen

Ontdek de perfecte slaapkamergordijnen bij De Suite, met expertise van Residenza. Verduisterende en in-between gordijnen bieden een combinatie van functionaliteit en esthetiek, terwijl Tamara van Blijswijk u persoonlijk advies geeft voor een stijlvolle slaapkamerinrichting die aan uw wensen voldoet.

bohemian slaapkamer gordijnen

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.