Home 5 Advies 5 Kramp in benen bij ouderen: Hoe FPS kan helpen

Kramp in benen bij ouderen: Hoe FPS kan helpen

oudere man met kramp in benen zittend op bed

Kramp in de benen is een veelvoorkomend probleem bij ouderen en kan een aanzienlijke impact hebben op hun kwaliteit van leven. Het kan leiden tot ongemak, verstoorde nachten en een algeheel gevoel van malaise. Sommige mensen grijpen naar medicatie om verlichting te vinden, maar er is een gezonder alternatief beschikbaar: behandeling van kramp in de benen met behulp van laagfrequent geluidstechnologie.

Kramp in benen bij ouderen

Veel ouderen hebben last van kramp in de benen, variërend van milde ongemakken tot pijnlijke, samentrekkende spieren die ’s nachts de slaap verstoren. De ervaring van kramp kan vermoeidheid overdag, prikkelbaarheid en een algemeen gevoel van ongemak veroorzaken. Sommige mensen met kramp ervaren ook symptomen van rusteloze benen, waardoor hun slaap verder wordt verstoord.

FPS-Technologie in bedden

Bij De Suite begrijpen we de uitdagingen waarmee ouderen worden geconfronteerd bij het omgaan met kramp in de benen en soms rusteloze benen. Daarom hebben we een innovatieve aanpak ontwikkeld om hen te helpen een goede nachtrust te krijgen zonder de noodzaak van medicatie. Onze oplossing is gebaseerd op Frequency Physio Support (FPS)-technologie, die laagfrequent geluid gebruikt om diepe ontspanning te bevorderen en de doorbloeding te stimuleren.

Het ‘Legs & Feet’ programma: verlichting met lange en korte golflengtes

Een van de specifieke toepassingen van onze FPS-technologie is het ‘Legs & Feet’ programma. Dit programma is ontworpen om verlichting te bieden aan mensen die last hebben van kramp in de benen en of pijn in de heupen. Met FPS-technologie in uw bed kunt u op elk moment van de dag van dit programma profiteren. Het bijzondere aan dit programma is dat het laagfrequente geluid zowel lange als korte golflengtes omvat. Deze geluidsgolven dringen diep door in uw benen, waardoor spierspanning wordt verminderd en de doorbloeding wordt verbeterd.

Voordelen van laag frequent geluid bij kramp

Laagfrequent geluid heeft bewezen effectief te zijn in het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning. Het helpt de symptomen van kramp in de benen te verlichten en kan een goede nachtrust bevorderen zonder negatieve gevolgen. Bovendien is het een natuurlijke en niet-invasieve benadering, wat betekent dat het veilig is en geen nadelige effecten heeft.

Bij De Suite streven we ernaar ouderen te helpen een betere kwaliteit van leven te ervaren, zelfs als ze te maken krijgen met ongemakken zoals kramp in de benen en soms rusteloze benen. Onze FPS-technologie, met het ‘Legs & Feet’ programma, biedt een effectieve en veilige oplossing om deze ongemakken te behandelen en een goede nachtrust te herstellen. Gezonder en zonder enige zorgen kunnen ouderen genieten van een ontspannen slaap en een algeheel gevoel van welzijn. Kies voor De Suite en geef uw nachtrust de aandacht die het verdient.

seniorenbed specialist sandra

Specialist in bedden voor ouderen

Sandra, onze deskundige seniorenslaapadviseur, helpt u graag bij het kiezen van het perfecte bed, of het nu een hoog-laag bed, seniorenbed of twijfelaar is, voor betere slaap en meer comfort.

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?