FPS stimuleert herstel na operatie

Een operatie ondergaan kan een ingrijpende gebeurtenis zijn, en soms kunnen er onvoorziene complicaties optreden, zoals neuropathie. Neuropathie na een operatie kan zich manifesteren als gevoelloosheid, tintelingen, pijn en andere ongemakken in de voeten. Dit kan het herstelproces aanzienlijk bemoeilijken. Gelukkig is er een innovatieve oplossing die kan helpen: Frequency Physio Support (FPS), geïntegreerd in onze bedden en boxsprings.

De impact van neuropathie op lopen

Neuropathie kan optreden als gevolg van verschillende onderliggende oorzaken, waaronder diabetes, chemotherapie, genetische factoren, of als een onbedoeld gevolg van een operatie. Ongeacht de oorsprong ervaren mensen met neuropathie vaak gevoelloosheid, tintelingen en soms ernstige pijn in hun voeten. Dit maakt het lopen moeilijk en kan de algehele levenskwaliteit aanzienlijk verminderen.

Sommige patiënten ontwikkelen neuropathie als reactie op medicatie die tijdens de operatie wordt toegediend, wat een extra uitdaging kan vormen voor hun mobiliteit.

Hoe FPS kan helpen

FPS is een geavanceerd systeem dat gebruikmaakt van subtiele geluidsgolven om de bloedsomloop te stimuleren, spierspanning te verminderen en ontspanning te bevorderen. Bij De Suite hebben we vastgesteld hoe FPS een positieve invloed kan hebben op het welzijn van mensen met neuropathie na een operatie.

Het verbeteren van de doorbloeding is cruciaal bij neuropathie, omdat het helpt om essentiële voedingsstoffen naar beschadigde zenuwen te transporteren. Dit draagt bij aan het verminderen van ongemak en het bevorderen van comfort.

FPS in onze bedden en boxsprings

Onze comfortabele bedden en boxsprings worden ontworpen met het oog op uw welzijn. Wij begrijpen dat mensen met neuropathie behoefte hebben aan extra ondersteuning, en daarom hebben we FPS geïntegreerd als een optie in onze bedden. Dit betekent dat u kunt genieten van de voordelen van FPS terwijl u rust, ’s ochtends bij het opstaan of als een herstelmoment overdag.

FPS wordt vaak gekozen in combinatie met onze hoog-laag bedden als aanvulling op het verbeteren van mobiliteit en comfort.

Vroegtijdig herkennen

Bewustzijn van neuropathie als mogelijk gevolg van een operatie, chemotherapie, medicatie of andere oorzaken is van vitaal belang. Het vroegtijdig herkennen van symptomen zoals pijnlijke voeten kan leiden tot snellere interventie en effectievere behandelingen. Als u neuropathie ervaart of vermoedt na een operatie, chemotherapie, medicatie, of als gevolg van andere factoren, aarzel dan niet om met uw zorgverlener te praten.

Samengevat

Neuropathie na een operatie kan een aanzienlijke impact hebben op uw dagelijkse mobiliteit en levenskwaliteit. FPS in onze bedden en boxsprings is speciaal ontworpen om de uitdagingen van neuropathie aan te pakken. FPS kan effectief helpen bij het verminderen van ongemak en het bevorderen van een gevoel van ontspanning. Hierdoor wordt lopen en bewegen gemakkelijker, waardoor u meer zekerheid en comfort ervaart in uw dagelijkse leven.

Bas’ persoonlijke ervaring
met FPS

Bas is minder valide en ervaart spierspanningen en neuropathische klachten. Zijn zoektocht naar een oplossing bracht hem bij De Suite. Zijn verhaal is een inspiratie voor ons allemaal.

klant met neuropathie ligt op bed met fps
slaapadviseur Wim

Specialist in FPS-technologie

FPS (Frequency Physio Support) technologie helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen. Zo vermindert het spierspanning, stimuleert het licht de bloedcirculatie en brengt het de hartslag en ademhaling tot rust. De technologie wordt effectief ingezet voor fysiek én mentaal herstel. Onze specialist Wim Hofman legt uit hoe de FPS precies werkt.

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?