U bent hier: 5 Ervaring 5 Hoog laag bed in nieuw appartement

Hoog laag bed in nieuw appartement

Bij De Suite begrijpen we de waarde van comfort en gemak, vooral voor diegenen die uitdagingen zoals beginnende Parkinson ervaren, zoals Anita en haar partner Fred. We hebben een complete slaapkamer met hoog-laag bed voor hen gecreëerd en hen kennis laten maken met FPS-technologie, die slaapkwaliteit verbetert en vermoeidheid vermindert.

Hoog laag bed met hoekkast

seniorenbed duo pezze met hout en leer

Hoog laag bed Duo Pezze

Het hoofdpaneel van een Duo Pezze hoog-laag bed combineert modern design met functionaliteit. Strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. Uw hoog laag bed biedt veelzijdigheid en comfort zonder consessies te doen aan de esthetiek. Ideaal voor mensen met verschillende zorgbehoeften.

hoekkast op maat

Hoekkast met TV-lift

Een hoekkast met tv-lift is een slimme oplossing om uw slaapkamer te optimaliseren voor ontspanning en entertainment. Onze op maat gemaakte kasten integreren naadloos uw televisie in de hoek van de kamer, waardoor u ruimte bespaart en een gezellige kijkomgeving creëert. Een hoekkast met tv-lift biedt zowel praktisch als esthetisch voordeel in uw slaapkamer.

hoofdpaneel duo pezze

Bedlampen en zwevende nachtkastjes

De bedlampen bieden niet alleen sfeervolle verlichting om te lezen of ontspannen in bed, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan uw interieur. De zwevende nachtkastjes nemen zorgen voor een opgeruimde uitstraling in uw slaapkamer. Deze praktische en esthetische combinatie maakt uw slaapkamer compleet en functioneel.

De klant aan het woord

Onze nieuwe appartement is gewoonweg fantastisch. Het feit dat het gelijkvloers en levensloopbestendig is, maakt het de ideale plek voor iemand zoals ik, die zich in de beginfase van Parkinson bevindt. Maar wat dit appartement echt speciaal maakt, is de complete slaapkamer.

Wat dit appartement nog specialer maakt, is het prachtige slaapkamerontwerp waar adviseur Bart me mee heeft geholpen. Hij luisterde aandachtig naar mijn wensen en behoeften en creëerde een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. De kleuren en meubels die hij heeft gekozen, passen perfect bij mijn stijl en maken de slaapkamer tot een oase van rust.

Het hoog-laag bed is een briljante toevoeging. Momenteel gebruik ik het nog niet veel, omdat ik nog steeds vrij gemakkelijk uit bed kan stappen. Maar ik besef dat dit bed een cruciale rol zal spelen als mijn mobiliteit verder achteruitgaat. Het feit dat het bed in tweeën kan worden geschoven, is geweldig voor het verschonen en opmaken. Mijn stijvere kant is soms een uitdaging, maar met dit bed kan ik er veel gemakkelijker bij.

Bovendien heeft Bart me gewezen op een innovatieve FPS-technologie die subtiele geluidsgolven gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren en de spieren te ontspannen. Dit heeft mijn slaapkwaliteit verbeterd en vermoeidheid verminderd, wat voor iemand met Parkinson van onschatbare waarde is. Mijn slaapkamer brengt me nu nog meer rust en helpt me bij het beter omgaan met Parkinson.

Verder past de hoekkast uitstekend bij het bed en heb ik daar een zee aan opbergruimte aan. Wat het echt uniek maakt, is de TV in de slaapkamer, verstopt in een kast met een TV-lift. Dit is geweldig om ’s avonds te ontspannen en films te kijken.

We hebben echt aan alles gedacht om dit appartement levensloopbestendig te maken. Het is een comfortabele en praktische plek die me de gemoedsrust geeft die ik nodig heb in deze fase van mijn leven. En laten we niet vergeten hoe handig het is om eenvoudig schoon te maken onder het bed!

 

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.