Home 5 Advies 5 Bed voor zwaardere mensen

Bed voor zwaardere mensen

bed voor zware mensen

In dit artikel delen we waardevolle inzichten en deskundig advies van Casper, onze specialist in bedden voor zwaardere mensen. Met een uitgebreide expertise in maatwerk en het gebruik van geavanceerde FPS-technologie, maakt Casper het mogelijk om voor iedereen het perfecte bed te vinden dat afgestemd is op unieke behoeften en wensen. Hij streeft ernaar om iedereen zijn of haar beste bed te bieden, ook voor mensen met overgewicht.

Slaapproblemen bij overgewicht

Mensen met overgewicht ervaren vaak verschillende slaapproblemen die hun kwaliteit van leven kunnen beïnvloeden. Enkele van de veelvoorkomende problemen zijn:

Matrascomfort: het vinden van een matras dat stevig genoeg is om voldoende ondersteuning te bieden, maar toch comfortabel aanvoelt, kan een uitdaging zijn.

Brandend maagzuur: overgewicht kan druk op de maag veroorzaken, wat brandend maagzuur kan veroorzaken en het moeilijk kan maken om comfortabel te slapen.

Pijn en onrustige benen: sommige mensen met overgewicht ervaren pijn in de gewrichten en spieren, pijn in de heupen en onrustige benen tijdens de slaap.

Slaapapneu: overgewicht is een risicofactor voor slaapapneu, een aandoening waarbij de ademhaling herhaaldelijk stopt en begint tijdens de slaap.

Niet iedereen houdt van hard liggen

Hoewel stevigheid belangrijk is, is het niet de enige factor om te overwegen bij het kiezen van een matras. We begrijpen dat mensen met overgewicht gevoeliger kunnen zijn voor druk op spieren en gewrichten. Daarom passen we het matras aan op uw behoeften. Of u nu de voorkeur geeft aan een steviger of zachter slaapoppervlak, wij zorgen ervoor dat uw matras aanvoelt zoals u dat wenst.

Een bed voor zware mensen krijgt een extra stevige constructie

Bij De Suite gaan we nog een stap verder en krijgt u persoonlijk advies voor het beste bed bij overgewicht. Bedden voor zwaardere mensen hebben een stevige constructie nodig om duurzaamheid en ondersteuning te bieden. Daarom maken we al onze bedden volledig in eigen beheer, inclusief onze eigen timmerwerkplaats waar we deze bedden speciaal verstevigen. Dit garandeert niet alleen een langere levensduur van het bed, maar ook een goede nachtrust, ongeacht uw postuur.

Genoeg ruimte in bed

Voor mensen met overgewicht is voldoende ruimte in bed essentieel voor een comfortabele nachtrust. Bij De Suite begrijpen we dat een ruim bed belangrijk is, en daarom bieden we verschillende opties, waaronder twijfelaar bedden van 120 cm breed en extra brede tweepersoonsbedden. Of u nu alleen slaapt of uw bed deelt met een partner, wij maken bedden in elke denkbare afmeting, inclusief extra grote kingsize bedden.

FPS-technologie bij overgewicht

Een van de innovatieve oplossingen die we bieden, is Frequency Physio Support (FPS) technologie. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van laagfrequente geluidsgolven om de slaapkwaliteit te verbeteren en de algehele gezondheid te bevorderen. FPS-technologie kan helpen bij het verminderen van pijn, het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning.

Het effect van FPS op slaap

FPS-technologie biedt voordelen die specifiek relevant zijn voor mensen met overgewicht. De laagfrequente geluidsgolven dringen diep door in het lichaam, waar ze een ontspanningsrespons initiëren. Dit kan resulteren in een vertraging van de ademhaling en hartslag, een daling van de bloeddruk en een vermindering van spierspanningen. Deze fysiologische veranderingen bevorderen een staat van diepe ontspanning, waardoor in slaap vallen en doorslapen gemakkelijker worden.

Betere afvalstoffenverwerking

Mensen met overgewicht kunnen ook te maken hebben met een ophoping van afvalstoffen in hun lichaam. FPS-technologie kan bijdragen aan een betere afvalstoffenverwerking door het stimuleren van de bloedsomloop en het bevorderen van een gezondere lichaamsfunctie.

Een goede nachtrust voor iedereen

Bij De Suite geloven we sterk in het recht van iedereen op een goede nachtrust, ongeacht hun lichaamstype of specifieke behoeften. Onze toewijding aan maatwerk, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën stelt ons in staat om bedden te creëren die niet alleen comfortabel en ondersteunend zijn, maar ook bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en algehele gezondheid. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om inzicht te krijgen in de uitdagingen en oplossingen met betrekking tot slaapproblemen bij mensen met overgewicht. Mocht u verdere vragen hebben of persoonlijk advies nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

specialist in hoog laag bedden,  boxsprings en zorgbedden en FPS

Specialist in FPS technologie

Casper is onze toegewijde specialist in op maat gemaakte zorgbedden en hoog-laag boxsprings. Daarnaast weet hij alles van FPS-technologie om een goede nachtrust en diepe ontspanning te bevorderen. Met een focus op uw algehele welzijn, is Casper de ideale adviseur voor een rustiger en gezonder leven.

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?