Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Zonder rugklachten opstaan met matras op maat

Rugklachten kunnen met het juiste matras fors verminderen. De Suite, slapen in eigen stijl, maakt in eigen atelier matrassen op maat. Daarbij wordt rekening gehouden met factoren als zoals lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken als overmatig zweten en nek- of rugklachten en natuurlijk persoonlijke voorkeuren.

Het matras is aangepast op de rugklachten

Op die manier staat men uitgerust en zonder rugklachten op omdat het matras een betere ondersteuning geeft. Cor van der Linde kan er over meepraten: “Het matras van mijn vrouw is aangepast op haar rugklachten. Ze slaapt veel beter dan voorheen en de rugklachten zijn dankzij het matras verminderd.”

Matras dat bij je past

Cor en Rianne van der Linden is de eigenaar van ‘Het Knechtshuis’ in het mooie Numansdorp. Na privé bij De Suite te zijn geslaagd, zijn ook voor de Bed & Breakfast bedden aangeschaft. En tot volle tevredenheid van de vele internationale gasten. Cor: “Dubai, Afrika, Noord-Korea, Japan, Verenigde Staten... onze gasten komen overal vandaan. Ze zijn stuk voor stuk enthousiast over onze bedden en vertellen hoe lekker ze geslapen hebben. Ze kunnen kiezen of ze hard of zacht willen slapen. Dus ook als je bijvoorbeeld rugklachten hebt, kun je een matras kiezen wat bij je past. Die bedden zijn echt een pluspunt voor Het Knechtshuis, we vermelden het dan ook niet voor niets op onze website www.knechtshuis.nl

Rugklachten door het matras fors afgenomen

“Toen we voor onszelf nieuwe bedden wilden aanschaffen, zijn we bij De Suite fantastisch geholpen. De rugpijn van mijn vrouw kwam ter sprake en er werd niet alleen direct een goede osteopaat aangeraden maar ook uitgelegd dat rugklachten met een goed matras worden verminderd. We hebben beiden een ander matras, het is op de persoon afgestemd. Mijn vrouw heeft veel baat gehad met de tip van de osteopaat. Een dergelijk advies verwacht je niet als je een bed gaat kopen, maar De Suite adviseert zeer gericht. Haar matras is ook aangepast aan haar rugklachten. Ze slaapt veel beter dan voorheen en de rugklachten zijn met het matras fors afgenomen.”

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken