U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Grote slaapkamers

Grote slaapkamers

De Suite biedt complete slaapkameroplossingen voor grote slaapkamers waarin kingsize bedden, houten bedden of hoog-laag bedden gecombineerd worden met een slimme indeling en op maat gemaakte kasten voor een harmonieuze en functionele ruimte​​.

Grote slaapkamer met goud bed en inloopkast

Grote slaapkamer ideeën

In een grote slaapkamer komt de luxe van ruimte volledig tot zijn recht. Bij De Suite begrijpen we dat zo’n kamer vraagt om een zorgvuldige inrichting die zowel functionaliteit als persoonlijke stijl combineert. Onze kingsize bedden zijn de basis van deze ruimte, waarbij comfort en esthetiek hand in hand gaan. Elk bed is een uniek stuk, speciaal ontworpen om te voldoen aan uw wensen, van een ondersteunend matras tot een op maat gemaakt hoofdbord dat de toon zet voor de kamer.

TV-kasten met geïntegreerde liftsystemen vormen een ander belangrijk aspect van onze op maat gemaakte slaapkameroplossingen. Deze kasten verbergen uw televisiescherm wanneer het niet in gebruik is, wat bijdraagt aan een gevoel van rust en orde. Van luxe beddengoed tot strategisch geplaatste verlichting en slimme opbergoplossingen, bij De Suite draait het om het creëren van een sfeer waar elke nacht aanvoelt als een verblijf in een luxe resort. Stap binnen in onze wereld van op maat gemaakte grote slaapkamers en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw persoonlijke toevluchtsoord te creëren.

 

klant met kingsize familiebed in hotel chique slaapkamer

Kingsize bedden

In een grote slaapkamer kan een kingsize bed essentieel zijn voor de stijl en sfeer. We besteden veel zorg aan elk detail, van de bedombouw tot matrascomfort, inclusief opties zoals een ingebouwde TV-lift of een op maat gemaakt hoofdbord.

grote slaapkamer met tv kast

Grote slaapkamers met TV-lift

Grote slaapkamers bieden het perfecte canvas voor elegante TV-kasten met een liftmechanisme, waardoor uw televisie naadloos opgaat in het interieur en met één druk op de knop verschijnt of verdwijnt voor een opgeruimde, luxe uitstraling.
inloopkast met deuren in een hoek

Slaapkamerkasten

Een grote slaapkamer waar u heerlijk kunt ontspannen in een luxe boxspring, houten bed of hoog-laag bed. Een fijne indeling en handige kasten om alle kleding netjes op te bergen. Om uw dromen werkelijkheid te maken beginnen we met een doordacht ontwerp. Daarmee komen de ideeën tot leven en maakt u vervolgens de juiste keuzes. Bij De Suite bepaalt u alles helemaal zelf en kiest u uit de vele mogelijkheden, kleuren en materialen.

vrouw doet slaapkamer gordijnen open van grote slaapkamer

Grote slaapkamer inrichten met vloeren en gordijnen

De slaapkamerexperts van De Suite hebben de kennis en het vakmanschap om het ontwerp en de realisatie van uw grote slaapkamer te verwezenlijken. Een bed op maat is essentieel in elke grote slaapkamer, maar we zorgen ook voor de rest van de inrichting, inclusief gordijnen, vloeren, behang en accessoires. Voor deze complete aanpak werken we samen met Tamara van Blijswijk van Residenza.

 

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Grote slaapkamer ontwerpen

Voor het ontwerpen van uw luxe grote slaapkamer starten we met uw wensen en ideeën, of die nu gaan over de stijl, indeling, materialen of specifieke faciliteiten zoals het type bed, zwevende kastjes of een TV-lift. Met deze input creëren we een ontwerp dat uw visie tot leven brengt en helpt bij het maken van de juiste keuzes voor uw droomslaapkamer.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.