Home 5 Slaapkamer 5 Slaapkamerkasten 5 Draaideurkasten

Draaideurkasten

De Suite maakt elke type draaideurkast voor de slaapkamer. Meestal ingebouwd, maar soms vrijstaand en in elke gewenste afmeting, vorm, kleur en indeling. Een draaideurkast op maat is dan ook een belangrijk element van een moderne of luxe slaapkamer. Heeft uw slaapkamer daarnaast schuine wanden, een aparte hoek of een afwijkende maat? Een kast met draaideuren is ideaal voor maatwerk en een strakke afwerking.

draaideurkast op maat met deuren open

Slaapkamers met draaideurkast

Kastinterieur

kastinterieur op maat

Indeling op maat

Met een kastinterieur op maat en de juiste accessoires kunt u de beschikbare ruimte beter benutten. En – minstens zo belangrijk – met een goed plan wordt de kast ook prettiger in gebruik. Heeft u veel schoenen? Dan houden we daar rekening mee. Of juist veel kleding? De indeling van uw kastinterieur wordt aangepast aan uw specifieke behoefte aan opbergruimte.

senior gebruikt garderobe lift in kast

Inbouwkasten tot aan plafond

Wanneer u een kast met draaideuren laat maken, dan kunnen we deze volledig inbouwen. Dat ziet er netjes uit en u maakt dan volledig gebruik van de beschikbare ruimte. Door middel van een gedetailleerd ontwerp vertalen wij uw wensen naar de kast van uw dromen. Onze meubelmakers zorgen vervolgens voor een perfecte montage bij u thuis.

schoenenplank en schoenenrek

Oplossingen voor schoenen

Speciaal voor schoenen hebben wij allerlei oplossingen. Ook wanneer u heel veel schoenen kwijt wilt of juist alleen uw nette schoenen. Denkt u bijvoorbeeld aan uittrekbare schoenenrekken, uittrekbare planken, speciale schoenhouders en laarsenknijpers.

sierraadlade

Kast accessoires

Schoenenrekken, verlichting, een rek voor sjaaltjes of stropdassen een garderobelift of passpiegel… De Suite weet kastruimte optimaal te benutten. Kies uit diverse stijlvolle accessoires voor een slimme en efficiënte indeling van uw kast interieur.

kastverlichting

Kastverlichting

Kastverlichting loopt van onder tot boven om zodoende de hele kast en elk vak te verlichten. De verlichting gaat aan en uit door middel van een deurcontactschakelaar. Zo heeft u altijd goed zicht, ook in het donker.

broekenrek

Broekenrek

Dit fraaie en uiterst degelijke pantalonrek is volledig uittrekbaar, voorzien van kogelgelagerde geleiders, soft-close en anti-slip beugels om het afschuiven van broeken te voorkomen. Hiermee zorgt u er ook voor dat er geen vouwen in uw broeken komen.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.