Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Walk in closet

Walk in closet voor nieuwe woning

Saskia heeft haar droom gerealiseerd met een walk in closet. Bij de bouw van hun huis in Schoonhoven werd rekening gehouden met al hun wensen zoals een extra grote slaapkamer. Saskia: “In die slaapkamer wilde ik een walk in closet. En die is er dankzij De Suite gekomen.” Het eerste contact met de bedden- en meubelmakers uit Moordrecht vond naar aanleiding van een advertentie in het Financieel Dagblad plaats. De kennismaking beviel goed. Zelfs zo goed dat op de dag van verhuizing de walk in closet al in gebruik kon worden genomen.

Saskia: “De advertentie in het FD viel ons op. Toen bleek dat ze in Moordrecht zitten - wat natuurlijk redelijk dichtbij Schoonhoven is - besloten we er eens langs te gaan.” Wat ze zagen, sprak hen aan en een vervolgafspraak werd gemaakt. “Op basis van de tekeningen van ons huis heeft De Suite de mogelijkheden voor onze walk in closet geschetst. Dat inspireerde ons weer zodat we al puzzelend op het uiteindelijke ontwerp voor de inloopkast kwamen.”

Walk in closet benut ruimte optimaal

Het grootste gedeelte van de walk in closet werd al voor de opleverdatum opgebouwd. Praktisch, want zo kon op de verhuisdatum de kleding direct worden opgeborgen. Saskia: “Alleen met de plaatsing van de spiegeldeur en de garderobetafel werd gewacht totdat de vloerbedekking was gelegd. In de walk in closet is de ruimte optimaal benut; ik kan er zowel mijn zomer- als wintercollectie in kwijt.”

Garderobetafel Walk in closet

Die spiegeldeur is verschuifbaar over de gehele breedte van de inloopkast. Midden in de inloopruimte staat een zogenaamde garderobetadel met aan de ene kant laden en aan de andere kant open vakken voor schoenen. Deze tafel is prettig om de kleding op te kunnen vouwen of om even iets op weg te leggen. Ook handig zijn de verlengde kledinghangers. Hiermee kun je makkelijk bij kledingstukken die hoger hangen.

Kleuren en materialen

  • staanders in DST Riva Pine zwart
  • planken in DST U1026 kristal wit
  • garderobetafel in DST U1026 kristal wit
  • spiegel blank
  • tapijt Parade Palesse titaan 135
  • wanden F&B moles breath 276

Meer kleurstalen

U ziet hier een selectie uit onze rijke collectie.
In onze showroom vindt u altijd de kleur die u zoekt.

Walk in closets, slaapkamerkasten, wandmeubelen etc

Naast een walk in closet uitgevoerd in de stijl, kleur, afmeting en afwerking die ú wenst, maakt De Suite talloze andere kasten op maat. Denk aan hang- en legkasten, kledingkasten, boekenkasten, ladekasten, inbouwkasten, badkamermeubelen en nog veel meer. De Suite beschikt over een eigen showroom, atelier en werkplaats. Naast kasten op maat, worden ook ook bedden en matrassen geheel naar wens samengesteld. Bel met 0182 - 37 50 22 als u eens van gedachten wilt wisselen over kasten op maat zoals een functionele walk in closet.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken