Home 5 Slaapkamer 5 Slaapkamer kleuren

Slaapkamer kleuren

De Suite biedt een enorme keuze in materialen zoals stof, leer, hout, metaal, kunststof, katoen, linnen, wol, glas etc… En voor ieder van deze materialen geldt dat deze in talloze kleuren en nuances verkrijgbaar zijn.

FILTER
Filter op:
GOUD
TAUPE
ZANDBEIGE
BRUIN
WIT
ZWART
GRIJS
BLAUW
GROEN
GEEL

Slaapkamerkleuren inspiratie

Slaapkamer kleuren zijn belangrijk bij de (her)inrichting van uw slaapkamer. Of u de slaapkamer in wit, grijs, blauw, zwart of zelfs rood uitvoert; de kleuren in een slaapkamer bepalen de sfeer. Met gevoel voor stijl adviseren wij u vakkundig over de beste kleurcombinaties. Kleuren die passen bij de door u gewenste stijl, inrichting en uitstraling van de slaapkamer. U bent van harte welkom in Moordrecht waar wij u niet alleen van passend advies kunnen voorzien, maar ook onze uitgebreide collectie bedden, kasten en beddengoed kunnen tonen, uitvoerbaar in alle mogelijke slaapkamer kleuren.

Voorbeelden van slaapkamers geven een beeld hoe de slaapkamer kleuren overkomen. Vandaar dat wij ter inspiratie een groot aantal voorbeelden van compleet ingerichte slaapkamers op een rij hebben gezet. Uitgevoerd in luxe, hotel-chique, klassieke en moderne stijl.  Waarbij e slaapkamermeubels, beddengoed, behang en gordijnen sfeervol zijn gecombineerd. In onze eigen meubelmakerij maakt o.a. bedden en kasten volledig op maat. Kwaliteit en keuzevrijheid verzekerd! U kunt niet alleen de formaten en stijl van uw slaapkamermeubels zelf bepalen, maar de slaapkamer ook in alle mogelijke kleuren of kleurcombinaties laten uitvoeren.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.